Feriebolig i Carano i Sydtyrol

Club Residence Centro Vacanze Veronza

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Pizzeria
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette lejlighedskompleks ligger i Carano, 2 km fra Cavaleses centrum og fra skiliften, som man kan komme til med gratis busservice. Der er kun 20 km til motorvejsudkørsel ved Ora.

Utallige faciliteter

I bygningen findes der stor fælles opholdsstue, bar, fjernsynsstue, spillestue, pizzeria, pub, elevator, ski-depot, møntvaskeri, parkeringsplads (ikke overvåget) og garage samt indkøbscenter med flere slags butikker (kiosk, supermarked, ski-butikker, bankautomat osv.).

Klubkortet giver adgang til...

Det obligatoriske klubkort inkluderer adgang til indendørs svømmebassin med udsigt over dalen, fitness, bordtennis, aftenunderholdning, miniklub for børn mellem 3 og 10 år og diskotek samt skibus (bemærk at miniklub og skibus er fra ca. d. 26/12 til ca. d. 10/4). Mod betaling kan man benytte sig af wellnesscenter med sauna, tyrkisk bad, solarium og vandmassage.

Lejligheder i alpestil

Lejlighederne er alle pænt møblerede i ægte "bjergstil" og råder over køkkenhjørne, telefon, badeværelse og - mod betaling af tillæg - satellitfjernsyn. De fleste lejligheder har balkon undtagen dem, der ligger på kvisten.

Lejlighederne på Club Residence Centro Vacanze Veronza

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (på kvist)

Lejlighederne består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og ’tyrolerstube’ med dobbelt sovesofa samt natområde adskilt af gardiner med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne består af køkken, opholdsstue med ’tyrolerstube’ med dobbelt sovesofa samt natområde adskilt af trækdør med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser

Lejlighederne består af rummelig opholdsstue med ’tyrolerstube’ og bred sovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og køjeseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Apparthotel des Alpes

Cavalese, Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Apparthotel Princess

Alba di Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Apparthotel Princess

Alba di Canazei, Sydtyrol

Residence Val di Fassa

Alba di Canazei, Sydtyrol

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

search map