Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Villetta a Schiera

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villetta a Schiera ligger i udkanten af Canazei mod Alba, men med afstanden til skibusstoppestedet, er det nemt og bekvemt at komme op og stå på ski. Lejligheden ligger i et flot privat indrettet hus i tre etager (dog er øverste etage aflukket).

Fireværelseslejlighed EM med 6 sovepladser (1. og 2. Sal):
- Lejligheden er fordelt på 2 etager samt kælder med indgang på 1. sal. På første sal findes spisekøkken med opvaskemaskine og en stor rummelig opholdsstue indrettet med flotte antikke møbler. På anden sal er der et soveværelse med dobbeltseng og 2 soveværelser med enkeltsenge (kan samles), badeværelse med toilet og bruser/karbad samt balkon, der går hele vejen rundt om huset. I kælderen findes badeværelse med vaskemaskine.

Lejligheden på Villetta a Schiera

Fireværelseslejlighed EM med 6 sovepladser (1. og 2. Sal)

Lejligheden er fordelt på 2 etager samt kælder med indgang på 1. sal. På første sal findes spisekøkken med opvaskemaskine og en stor rummelig opholdsstue indrettet med flotte antikke møbler. På anden sal er der et soveværelse med dobbeltseng og 2 soveværelser med enkeltsenge (kan samles), badeværelse med toilet og bruser/karbad samt balkon, der går hele vejen rundt om huset. I kælderen findes badeværelse med vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel e Residence Antares

Val Gardena, Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrol

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel zum Rosenbaum

Nalles, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

search map