Hotel i Canazei i Sydtyrol

Hotel Al Sole

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Al Sole hører under feriecentret af samme navn, som ligger få skridt fra Canazei centrum. I centrum af Canazei finder du spisesteder, samt indkøbs- og shoppingmuligheder.

Faciliteterne

På Hotel Al Sole er fra 2008. På hotellet er der et wellnesscenter og adgang dertil er inkluderet i prisen på opholdet (det er dog også åbent for folk, som ikke bor på stedet). Hotellet råder således over faciliteter som fitnessrum, sauna, vandmassage (med møntautomat), tyrkisk bad samt solarium. Der findes endvidere et svømmebassin for voksne og et svømmebassin for børn, som er åbent alle dage undtagen på ankomstdagen. Børnene har desuden deres eget område i en miniklub med oppustelig legeplads.

- Standardværelserne er indrettede i den tradionelle alpestil og råder alle over fjernsyn med flad- skærm, værdiboks og hårtørrer samt balkon. Der er mulighed for maks. én ekstra opredning (inklusiv eventuelle børnesenge) i standardværelserne.
- Familysuites har samme faciliteter som standardværelserne men består af to rum med fælles bad. Family suites har mulighed for to ekstra opredninger (inklusiv eventuelle børnesenge).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Rifugio al Faggio

Ledrosøen, Sydtyrol

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Berghotel Miramonti

Tesero, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Apparthotel Majestic

Predazzo, Sydtyrol

Villetta del Lip

Canazei, Sydtyrol

search map