Feriebolig i Canazei i Sydtyrol

Clubresidence Al Sole

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Clubresidence Al Sole er et feriecenter fra 2008, som ligger få skridt fra Canazei centrum, hvor du finder spisesteder, samt indkøbs- og shoppingmuligheder. Det ligger ved Belvedere pisten og ca. 500 meter fra Col dei Rossi skiliften.

Wellness og pools

På Clubresidence al Sole er der et wellnesscenter med fitnessfaciliteter, sauna, vandmassage, tyrkisk bad og solarium. Der findes endvidere et svømmebassin for voksne og et svømmebassin for børn, som begge er åbne alle dage undtagen på ankomstdagen. Børnene har desuden deres eget område i en miniklub med oppustelig legeplads.

Lejlighedernes fællestræk

Lejlighederne er indrettet i typisk alpestil og råder alle over balkon, internetadgang, fjernsyn med flad skærm, sikkerhedsboks, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og hårtørrer.

Lejlighederne på Clubresidence Al Sole

Toværelseslejlighed Superior med 4 sovepladser

Denne type lejlighed ligger på forsiden af bygningen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltseng (som kan skjules), soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge (kan samles), badeværelse med toilet og bruser samt balkon med udsigt.

Toværelseslejlighed Prestige med 4 sovepladser

Denne type lejlighed ligger på forsiden af bygningen. Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltseng (som kan skjules), soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge (kan samles), badeværelse med toilet og karbad med vandmassage samt balkon med udsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Lores

Val Gardena, Sydtyrol

Apparthotel Princess

Canazei, Sydtyrol

Hotel e Residence Antares

Val Gardena, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Sydtyrol

search map