Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Canazei er den næstsidste by i Val di Fassa, og har det største skiområde sammen med Campitello og Alba. Den består af smalle hyggelige gader, der løber langs med gamle gårdhuse, moderne hoteller og spændende butikker. Byen byder desuden på en del aktiviteter og et livligt natteliv.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Traditioner og håndværk

I dalen Val di Fassa tales der hovedsageligt italiensk og det er en dal, hvor de gamle håndværk og traditioner lever i bedste velgående, hvilket kan ses i butikkerne. Her ses træskærearbejder og kniplinger side om side med potter og pander.

Dolomiti Superski

Canazei og Campitello hører til de mest kendte skiområder i Italien for skandinavere. Skirområdet er en del af Dolomitti Superski og området Belvedere er en del af den berømte Sella Ronda skitur.

Snesikker destination

Det er et meget snesikkert område, ikke mindst på grund af deres mange snekanoner. Fra toppen af Belvedere er der en meget lang nedkørsel til Arabba, hvorfra man kan komme til Corvara. Modsat kan man også tage mod Campitello og videre over Passo Sella til Val Gardena.

Skiløb i 2.681 meters højde

Canazei ligger i 1.460 meters højde og Campitello i 1.440 meters højde og skiterrænet når helt op til 2.681 meters højde. Der er på grund af det enorme område nok for enhver smag og skibusserne kører ofte og er inkl. i liftkortet, så om man slutter og ender i hhv. Campitello eller Alba er ikke noget problem.

...i bil eller med fly og bil

Til Canazei ankommer man i bil fra Brennermotorvejen og drejer fra og kører op gennem Val Gardena og over Paso Sella, som normalt er farbar eller med fly til enten Venedig (3½ time) eller Milano (4½ time). Er Passo Sella lukket kører man med bil ad Brennermotorvejen til Ora, op gennem Cavalese og Predazzo igennem Fassa-dalen, medbring snekæder under alle omstændigheder.

 
 

Populært i Sydtyrol

Residence Dromaé

Ledrosøen

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

search map