Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Campitello og Canazei hører til de mest kendte skiområder i Italien for skandinaver. Skiområdet er en del af Dolomiti Suprski og området Belvedere er en del af den berømte Sella Ronda-skitur.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nok for enhver smag

Canazei ligger i 1.460 meters højde og Campitello i 1.440 meters højde og skiterrænet når helt op til 2.681 meters højde. Der er på grund af det enorme område nok for enhver smag og skibusserne kører ofte og er inkl. i liftkortet, så om man slutter og ender i hhv. Canazei eller Alba er ikke noget problem.

Snesikkert

Det er et meget snesikkert område, ikke mindst på grund af deres mange snekanoner. Fra Toppen af Belvedere er der en meget lang nedkørsel til Arabba, hvorfra man kan komme til Corvara. Modsat kan man også tage mod Campitello og videre over Passo Sella til Val Gardena.

Det folkelige islæt

Campitello di Fassa er en traditionel sydtyrolsk landsby, og i dalen Val di Fassa tales der hovedsageligt italiensk. Dalen er kendt for de gamle håndværk og traditioner, der her lever i bedste velgående, hvilket kan ses i butikkerne: Her ses træskrærearbejder og kniplinger side om side med poter og pander.

Fly eller bil

Til Campitello ankommer man med fly til enten Venedig (3½ time) eller Milano (4½ time), og/eller med bil ad Brennermotorvejen til Ora, op gennem Cavalese og Predazzo igennem Fassadalen, medbring snekæder.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Sydtyrol

search map