Feriebolig i Bressanone i Sydtyrol

Residence Sigi & Albin

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Swimmingpoolen på nabohotellet Hotel Gasserhof, som er samme ejer Kirken i landsbyen Sant'Andrea
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Disse ferielejligheder har to særlige plusser, som giver din ferie en opgradering og gør opholdet til en sand fornøjelse: For det første er alle faciliteterne, deriblandt en flot pool, på nabohotellet (af samme ejer) til fuld rådighed for residence-gæsterne. Og derudover ligger Residence Sigi & Albin midt i en lille landsby med eget supermarked, hvilket gør indkøb til et ophold i en ferielejlighed med køkken så nemt så nemt.

Panoramisk position mellem by og bjergtop

Residence Sigi & Albin ligger i landsbyen Sant'Andrea ca. 7 km fra Bressanone og blot ca. 1 km fra kabelbanen Plose, som tager dig med helt op til Valcroce (2.050 m.o.h.), hvor der er endnu mere panorama, restaurant og et hav (eller bjerg!) af vandreruter. Der går bus ned til Bressanone ca. en gang i timen, hvis du ikke ønsker at tage bilen. Landsbyen Sant'Andrea ligger i forvejen meget panoramisk. Slentr fx hen til kirken (ca. 100 m), hvorfra Dolomitterne synes at ligge for dine fødder. Sant'Andrea er lille og hyggelig, men har ikke desto mindre både et EuroSpar-supermarked, bager, posthus, bank og både pizzeria og et spisested derudover. Ønsker I at vandre uden at skulle tage bilen eller at skulle tage kabelbanen op til Valcroce, så udgår der faktisk en vandrerute (nr. 2) fra landsbyen Sant'Andrea.

Benyt alle faciliteterne på nabohotellet Gasserhof

Residence Sigi & Albin og naboen Hotel Gasserhof har samme ejer. Derfor har gæsterne i ferielejlighederne adgang til alle faciliteterne på hoteldelen. Det betyder først og fremmest, at du kan nyde deres flotte pool med tilhørende liggestole i haven til hotellet. Derudover er der på hotellet også restaurant, vinkælder, legeplads, fitness-afdeling samt wellness-afdeling med tyrkisk bad, sauna og jacuzzi. Bilen kan du parkere på den gratis parkeringsplads - eller betale et lille tillæg, hvis du gerne vil have den i garage.

Fredelig og rolig beliggenhed gør godt

Residence Sigi & Albin ligger ud til en lille, hyggelig torveplads. Herovre i lejlighedsdelen er der ikke så meget andet end selve lejlighederne, der alle har privat balkon. Hvis du søger fællesområder og lidt liv, så sker det ovre på hotellet, enten i restauranten, i lobbyen eller ude i haven ved poolen.

Lejlighederne på Residence Sigi & Albin

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon)

Disse fire lejligheder har alle privat balkon og består af ét stort rum med sat-tv, wi-fi, skabskøkken (inkl. køleskab, dansk kaffemaskine og to glaskeramiske kogeplader) og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser (med balkon)

Disse otte lejligheder har alle privat balkon og består af soveværelse med dobbeltseng, en opholdsstue med sat-tv, wi-fi, skabskøkken (inkl. køleskab, dansk kaffemaskine og to glaskeramiske kogeplader) og dobbeltsovesofa (mod tillæg) samt badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Apparthotel Majestic

Predazzo, Sydtyrol

Residence Club Sporting

San Martino di Castrozza, Sydtyrol

Berghotel

Sesto, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Hotel Gasserhof

Bressanone, Sydtyrol

Apparthotel Majestic

Predazzo, Sydtyrol

Berghotel Miramonti

Tesero, Sydtyrol

Populært i Sydtyrol

Hotel Angelini

Torbole sul Garda

Residence Dromaé

Ledrosøen

Casa Europa

Ledrosøen

search map