Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bressanone er bare hyggelig. Byen adlyder også det tyske navn Brixen - vi befinder os nemlig i den tysktalende del af Norditalien, også kaldet Alto-Adige eller Sydtyrol. Bressanone ligger blot 44 km fra Brennerpasset, altså grænsen mellem Italien og Østrig.

Stemningsfuld by at besøge

Bressanone er stor nok til at kunne tilbyde shopping, gågader og domkirke - men heldigvis for lille til at være hektisk og stærk trafikeret. Det gør Bressanone til den perfekte dagsudflugt, hvis du befinder dig i denne del af Dolomitterne. Ud over et rigt butiksliv er Bressanone også meget kendt for sit julemarked, som man kender det hele vejen herfra og nordpå igennem hele Tyskland til Lübeck. Bressanone byder på masser af kultur og byfester - og mange hoteller tilbyder tilmed deres gæster det gratis Brixen Card, der giver gode rabatter til bl.a. både museer og offentlig transport.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Plose-kabelbanen tager dig med op i de højere luftlag

Blot ca. 22 km i sydøstlig retning fra Bressanone kan du tage en kabelbane helt op til 2.050 m.o.h. Turen fra Plose (1.067 m.o.h.) og op til Valcroce (Kreuztal på tysk) tager ca. 15 minutter med kabelbanen. Heroppe er udsigten svimlende og meget panoramisk. Der er også legeplads, restaurant, bar, kiosk, toiletter og en masse vandreruter. Der er en helt særlig vandrerute for børn, der hedder WoodyWalk. Hvis du anskaffer dig ovennævnte Brixen Card, så er turen med kabelbanen gratis for dig. Sommer-tidstabellen er omtrent fra midten af juni til midten af oktober i tidsrummet fra 9:00 til 18:00 med en times frokostpause fra 12:00 til 13:00 (med forbehold for ændringer).

 
 

Anbefalinger til dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Populært i Sydtyrol

search map