Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alba er en lille by i Val di Fassa og er en del af det skiområde, som generelt omtales som Canazei. De 3 byer i dette område er Campitello, Canazei og Alba, og de ligger indenfor 4,3 km, og det tager kun 6 min. at køre fra Alba til Campitello.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Skiområderne

Alle 3 områder har deres hovedlift og skiområde, men hvor Campitello og Canazei er forbundet, så har Alba sit eget område, bedre kendt som Ciampac. Det er ideelt til mindre øvede og nybegyndere, det ligger højt, men er ikke så svært et område.

Gratis skibus

Der er gratis skibusser til Canazei, inkluderet i liftkortet, og turen tager få minutter, og så er der tilmed adgang til området Belvedere ved Canazei.

Bylivet

Der er forretninger, barer og restauranter i Alba, ligesom der findes skøjtehal. Der er knap så hektisk her, sammenlignet med Canazei, men meget hyggeligt og der er rigtig mange, som hvert år vender tilbage til Alba.

 
 

Populært i Sydtyrol

Casa Europa

Ledrosøen

Casa Seia

Ledrosøen

Residence Dromaé

Ledrosøen

search map