Skiferie i Italien

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Nyd skiløb og vintersol i Alperne

I de italienske alper finder du hygge og masser af pister, hvor du kan lære dine børn - og selv blive bedre til - at stå på ski. Hører du til de gode skiløbere, finder du også gode udfordringer på de store skiområder og hyggeligt after-ski-liv i byen. Find her din indkvartering på de italienske ski-destinationer, hvad enten du ønsker hytte, lejlighed eller hotel.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Skiferie

Vælg imellem de klassiske destinationer som Canazei, der er forbundet med den berømte Sella Ronda-pist, og Cervinia, der deler skiområde med Zermatt. Eller blandt mindre kendte men spændende destinationer på vort program, så som den autentiske lille ski-by Carano.

CANAZEI strækker sig gennem flere mindre byer med mange muligheder for et hyggeligt ophold på hotel eller i lejligheder. Selve Canazei by består af hyggelige smalle gade med gamle gårdhuse. Her er der rig mulighed for et spændende aften- og natteliv. Canazei er også mest kendt for sin tilgang til den berømte Sella Ronda-piste, hvorfra man kan køre rundt om det store bjergmassiv og kommer gennem flere skibyer i Dolomitterne.

CERVINIA by ligger i 2.048 meters højde over havet og garanterer derfor for perfekte sneforhold gennem vinteren. Skiområdet er sammenhængende med Zermatt i Schweiz, hvilket giver mange gode muligheder for alle typer skiløb. Byen er ikke så stor, men utrolig charmerende med sin lille hyggelige gågade, hvor man finder flere gode italienske restauranter etc.

CARANO er en mindre, klassisk skilandsby, der ligger på en naturlig bjergterrasse i Val di Fiemme. Området ligger i 1.086 meters højde og skiterrænet når op til 2.440 meters højde. Carano er en lille, men hyggelig by, som næsten er vokset sammen med den lidt mere livlige naboby Cavalese, hvor der er flere spisesteder, barer, butikker og sportsaktiviteter. Cavalese er desuden kendt som Italiens hovedstad for langrend.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Toscana

Poggio alla Pieve

Pieve di Santa Luce

På Poggio alla Pieve er der god plads til dig og dine børn, og særligt disse sidste er tænkt ind i det større billede. Her er legeplads og mulighed for at få nye legekammerater. De voksne kan nyde poolen og udsigten.

La Cecinella

Cecina Mare

Vil du både på stranden og i poolen? Og have din egen terrasse? Og være sikker på, at børnene ikke kommer til at kede sig? Så er La Cecinella et oplagt svar.

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo

Drømmer du om at tage din familie med på en uforglemmelig badeferie til Costa Smeralda? På Residence Stella de Gallura får du alle forudsætninger for, at få drømmen opfyldt. Du får pool, børnepool, gåafstand til strand og lejligheder med privat udeområde.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog