Tag med os på en dejlig Skiferie i Italien

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

I de italienske alper finder du hygge og masser af pister, hvor du kan lære dine børn - og selv blive bedre til - at stå på ski. Hører du til de gode skiløbere, finder du også gode udfordringer på de store skiområder og hyggeligt after-ski-liv i byen. Find her din feriebolig på en af de italienske ski-destinationer, hvad enten du ønsker at bo i hytte, ferielejlighed eller på hotel.

Skiferie i Italiens alper byder på udfordrende pister, charmerende byer og højtsvævende oplevelser. Vælg imellem de klassiske destinationer som Canazei, der er forbundet med den berømte Sella Ronda-pist, og Cervinia, der deler skiområde med Zermatt. Eller blandt mindre kendte men spændende destinationer på vort program, så som den autentiske lille ski-by Carano.

CANAZEI strækker sig gennem flere mindre byer med mange muligheder for en hyggelig skiferie på hotel eller i ferielejligheder. Selve Canazei by består af hyggelige smalle gader med gamle gårdhuse. Her er der rig mulighed for et spændende aften- og natteliv. Byen er også mest kendt for sin tilgang til den berømte Sella Ronda-piste, hvorfra man kan køre rundt om det store bjergmassiv og kommer gennem flere skibyer i Dolomitterne.

Canazei er den helt store skiferiedestination i Italien med over 1000 km pister og er også skandinavernes foretrukne skiferiedestination i Italien. Byen vinder især på den helt specielle stemning, der ligger over byen som et hyggeligt vintertæppe. Du kan desuden opbygge energi til næste dag med store kulinariske oplevelser i byens udsøgte restauranter, hvis menuer du kan få til yderst rimelige priser.

CERVINIA by ligger i 2.048 meters højde over havet og garanterer derfor stort set perfekte sneforhold gennem hele vinteren. Skiområdet er sammenhængende med Zermatt i Schweiz, hvilket giver mange gode muligheder for alle typer skiløb. Byen er ikke så stor, men utrolig charmerende med sin lille hyggelige gågade, hvor man finder flere gode italienske restauranter etc.

For de garvede skiløbere som glæder sig til at overkomme større udfordringer er Cervinia derfor et oplagt valg til skiferien. Da Cervinia er et eksklusivt sted at tage på skiferie i Italien, er de generelle leveomkostninger lidt dyrere end andre skiresorts.

CARANO er en mindre, klassisk skilandsby, der ligger på en naturlig bjergterrasse i Val di Fiemme. Området ligger i 1.086 meters højde og skiterrænet når op til 2.440 meters højde. Carano er en lille, men hyggelig by, som næsten er vokset sammen med den lidt mere livlige naboby Cavalese, hvor der er flere spisesteder, barer, butikker og sportsaktiviteter. Cavalese er desuden kendt som Italiens hovedstad for langrend.

Kør-selv skiferie i Italien

Selvom de italienske skidestinationer ligger en anelse længere væk i køreafstand fra Danmark, end de klassiske steder i Østrig, så er det værd at tage de ekstra par timer på Autostradaen. En kør selv skiferie til Italien giver dig oplevelsen af at køre gennem de mægtige Alper, og komme ud på "solsiden", hvor du nyder det gode liv og den flotte natur, mens øjnene misser op mod den stærke sol.

Her er du også i kort afstand til Venedig (2,5 timer fra Canazei) og Milano (3,5 timer fra Livigno), hvis du ønsker at opleve lidt mere af Italien.

 
 

Populært i Veneto

search map