Skiferie i Italien

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Nyd skiløb og vintersol i Alperne

I de italienske alper finder du hygge og masser af pister, hvor du kan lære dine børn - og selv blive bedre til - at stå på ski. Hører du til de gode skiløbere, finder du også gode udfordringer på de store skiområder og hyggeligt after-ski-liv i byen. Find her din indkvartering på de italienske ski-destinationer, hvad enten du ønsker hytte, lejlighed eller hotel.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Skiferie

Vælg imellem de klassiske destinationer som Canazei, der er forbundet med den berømte Sella Ronda-pist, og Cervinia, der deler skiområde med Zermatt. Eller blandt mindre kendte men spændende destinationer på vort program, så som den autentiske lille ski-by Carano.

CANAZEI strækker sig gennem flere mindre byer med mange muligheder for et hyggeligt ophold på hotel eller i lejligheder. Selve Canazei by består af hyggelige smalle gade med gamle gårdhuse. Her er der rig mulighed for et spændende aften- og natteliv. Canazei er også mest kendt for sin tilgang til den berømte Sella Ronda-piste, hvorfra man kan køre rundt om det store bjergmassiv og kommer gennem flere skibyer i Dolomitterne.

CERVINIA by ligger i 2.048 meters højde over havet og garanterer derfor for perfekte sneforhold gennem vinteren. Skiområdet er sammenhængende med Zermatt i Schweiz, hvilket giver mange gode muligheder for alle typer skiløb. Byen er ikke så stor, men utrolig charmerende med sin lille hyggelige gågade, hvor man finder flere gode italienske restauranter etc.

CARANO er en mindre, klassisk skilandsby, der ligger på en naturlig bjergterrasse i Val di Fiemme. Området ligger i 1.086 meters højde og skiterrænet når op til 2.440 meters højde. Carano er en lille, men hyggelig by, som næsten er vokset sammen med den lidt mere livlige naboby Cavalese, hvor der er flere spisesteder, barer, butikker og sportsaktiviteter. Cavalese er desuden kendt som Italiens hovedstad for langrend.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Lombardiet

Hotel San Pietro

Limone sul Garda

Hotel San Pietro ligger på et af de bedste udsigtspunkter over Limone sul Garda. Her finder du god plads til dig og din bedre halvdel. Du kan solbade ved poolen, nyde måltiderne i restauranten eller slentre ned ad skråningen til byens centrum.

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

La Cecinella

Cecina Mare

Vil du både på stranden og i poolen? Og have din egen terrasse? Og være sikker på, at børnene ikke kommer til at kede sig? Så er La Cecinella et oplagt svar.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog