Ferieboliger og hoteller i Tripi

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tripi ligger ca. 14 km bagved kystlinjen ud mod det Tyrrhenske hav, på den nordlige del af Sicilien. Her kommer man ikke bare forbi og byen bærer ingen præg af turisme - på godt og ondt. I selve byen er der ingen spisesteder - men der findes et pizzeria og en restaurant i bysamfundet Campogrande, som ligger ca. 6 km i retning mod kysten.

Tripi er omgivet af stejle bjergskråninger og ligger godt for dem, der vil køre mod Etna, over Nebrodi Bjergene eller ned til nordkystens hav. Der er faktisk også mulighed for at komme til de Æoliske Øer på kort tid, da der kun er 40 km til Milazzo havn, hvorfra der er flybådene til alle syv øer.

Den barske natur, der præger bjergetinderne omkring byen, bliver mere blød og er dyrket med oliventræer, nøddetræer og mandeltrær ud mod nordkysten. Hvor geografien gør det besværligt at dyrke jord, der er der tætte egeskove og rigtblomstrende buske.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært på Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo

Etna Hotel

Giarre

search map