Anmeldelser af Hotel Crystal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Crystal

Læs personlige anmeldelser af Hotel Crystal som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Crystal. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Helt okay overnatning med fuld morgenmad

Helt okay for en overnatning, som nu var tilfældet. Hvis vi starter med det negative lugtede det lidt af røg, når jeg kom ind i rummet og aircondition laver en del støj, når man tænder den. Når den var oppe og kører ved lavere omdrejninger forstyrrede den ikke længere, og man tænkte ikke længere på røgduften. Badeværelset var stort og alt følte ellers rent og frisk. Personalet var mere sagligt end personligt. WiFi inkluderet.

Morgenmaden var usædvanlig komplet med alt fra bacon, æg, pølser, etc. til frisk frugt og diverse juice (uden ekstra sukker ...). Men selv søde sager var der rigeligt af, som er passende for et sydeuropæisk morgenbord.

Beliggenhed lige i centrum har sine fordele og ulemper. Lidt trafikstøj kan forstyrre den følsomme; Til gengæld er man tæt på barer og restauranter for en drink eller middag.

Hotel Crystal
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Crystal
Enkeltværelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Mats-Ola och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Crystal i Trapani från den 30. till den 31. juli 2011.

Resan har varit toppen, tack! Ditt förslag till upplägg var mycket bra och på det hela taget är vi supernöjda – framförallt med din service. Bästa hotellstandarden av de tre. Trapani överraskade, vi trodde det var en ganska trist stad men det var en väldigt trevlig stadskärna med mkt liv o restauranger. Med facit i hand hade vi nog kunnat tänka oss att byta någon natt i Alcamo Marina mot ytterligare en i Trapani, var ju ganska korta avstånd för att åka ut till stränder etc. i området.

Tack för all hjälp i samband med resan! Vi återkommer säkert som kunder när det vankas sol eller skidor i Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo, Sicilien

Scala Dei Turchi Resort & Spa

Realmonte, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Moderno

Erice, Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo, Sicilien

Tenuta San Giovanni

Sant'Angelo Muxaro, Sicilien

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Etna Hotel

Giarre

search map