Ferieboliger og hoteller i Tindari

Det græske teater i Tindari Udsigt over Laghetti di Marinello fra Tindari Udsigt over bugten Stranden i Oliveri Solnedgangen ved Laghetti di Marinello
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tyndaris blev grundlagt i 396 f. Kr. af grækerne fra Siracusa, som et fremskudt forsvarsværk mod kartaginienserne mange angreb. Med sin placering på en klippe højt hævet over havet var Tyndaris så godt som uindtagelig.

Strategisk position

Denne strategiske position var utvivlsomt også årsagen til, at Tyndaris fortsat blomstrede under den efterfølgende romerske periode, hvor dens loyalitet i kampene mod Kartago blev belønnet med særlige privilegier.

Udgravninger

På vej op af bjerget ser man i dag stadig resterne af de monumentale bymure, men for at få den bedste idé om Tyndaris’ udseende for et par tusind år siden skal man besøge udgravningerne af det gamle centrum og det græske teater.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En anderledes oplevelse

Hvis man har en stærk mave eller en helt ustyrlig trang til kitsch, kan man også besøge det enestående Santuario di Tindari. Dette sanktuarium blev opført i 1960'erne for at huse en meget tilbedt statue af Den Sorte Madonna, som ifølge legenden kom hertil af egen kraft for over 1000 år siden og har udført et utal af mirakler. Sanktuariet må siges at byde på det værste inden for moderne arkitektur, idet det kombinerer en frastødende smag med elendige byggematerialer. Pilgrimmene lader sig imidlertid ikke afskrække, og selv på triste hverdage kommer de i tusindtal. Vil man opleve den helt store forestilling, skal man tage hertil den 8. september, hvor Madonnaen har sin festdag.

 
 

Anbefalinger til dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Populært på Sicilien

search map