Anmeldelser af Hotel Gutkowski

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Gutkowski

Læs personlige anmeldelser af Hotel Gutkowski som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Gutkowski. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hotel

Vi tog lejebil fra Memfi til Siracusa. Når man er kommet af afkørslen mod Siracusa ophøre alle normale færdselsregler, den bedste sammenligning er nok, at det er lidt ligesom en fisk i en stime. Intet rigtig system, tingene er anderledes og det gælder om at tilpasse sig, flyde med og følge strømmen. Ting sker overalt på én gang, og når det føles mest forvirrende, kommer der gerne en vespa i modkørende retning og en anden vespa suser forbi indenom med mindst mulig margin.
Vi havde nok ikke fundet hotellet endnu, hvis vi ikke havde tændt for GPS og mobil navigation. Skiltningen i Italien har så at sige en del udviklingspotentiale. Der er et skilt som viser mod for eksempel Ortiga mens næste T-kryds helt savner skilte, så man er nødt til at køre lidt på sin fornemmelse.
Vel fremme på hotellet som består, hvilket vi havde overset før afrejsen, af to bygninger. Én bygning huser reception, den anden ikke. Da vi havde forstået dette og checket ind, kom vi op til et lyst og friskt rum, der indeholdt alt man kunne ønske. Vi havde bevidst valgt ikke at have en havudsigt, som var en meget god beslutning, fordi der er en temmelig godt trafikeret vej mellem havet og hotellet.
Siracusa var en fantastisk by, ikke en by til badning og soldyrkning, men om aftenen, meget dejlig.
Desværre var det svært at finde gode restauranter i den gamle bydel, mange turistfælder. Den gamle grundregel om, at hvis det ser for hyggeligt ud, da det er en turist fælde passede. Nåja, vi fandt et par gode restauranter og den bedste fandt vi på anbefaling fra hotellet.
Det man ikke må gå glip af, når man er i Siracusa, er markedet. Det er ikke enormt, men en fryd for øjet. Man bør heller ikke gå glip af bylivet på torvet om aftenen.
Om dagene tog vi på udflugter til Noto, Ragusa og en masse meget dejlige strande. Fine veje, vanvittige trafik i byerne (også fiskestimer der).
En dag da vi skulle afsted, stoppede vi kort ved en butik i udkanten af ??Siracusa for at købe vand. Da vi kom ud, så startede vores lejebil, men alle advarselslamperne lyste om motorproblemer, samtidig med at motoren ikke reagerer på gas, det gik ikke at køre.
Vi havde reserveret bilen gennem In-Italias søsterselskab og havde bilen gennem Maggiori.
Efter at have ringet til det angivne nummer om problemerne kom en kranvogn og kørte væk med vores bil, mens vi fik booket en ny inde i Siracusa. En kort taxitur og to timer efter vi opdagede, at bilen var i stykker, sad vi i en ny bil. Sørme rart at være fuldt forsikret! Eneste malurt i bægeret var, at tanken ikke var fuld, da bilen brød sammen, så vi måtte betale en bøde og for de liter, der manglede.
Vi var i Siracusa i en uge, måske var det en eller to nætter for meget, men ikke noget vi ville have ændret.
Hotellet var som sagt rent, ryddeligt, venligt personale og havde alt, hvad man kunne bede om. Den første nat var vi ved at få hedeslag, da det viste sig, at Air Condition slukkede mellem 1:00 til 07:00 ..
Jeg spurgte, om det var muligt at få AC tændt hele nat, hvilket det var så derefter var det et meget bedre sovemiljø.
Morgenmaden godkendt med udmærkelse. Ikke som i Sverige, men efter italienske standarder klart over gennemsnittet. Hotellet var godt beliggende i forhold til nattelivet og endda OK for rejser med bil, der var altid muligheder for at parkere bilen uden risiko for, hvilket skete hver dag, at bilen blev bugseret væk, når den blev parkeret forkert, primært hvis nogen parkerede i de gule bokse beregnet til beboerne i bydelen, så var man i problemer.

Anbefaling til kommende gæster

Hav en lejebil, så I kommer udenfor byen, hvis I ønsker at solbade og svømme. Gå ikke glip af markedet. Må ikke parkere i de gule bokse om aften, bilen bliver slæbt væk!
Spørg efter gode restauranter, undgå dem, der ser ud til at have en næsten for god beliggenhed.

Hotel Gutkowski
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Gutkowski
dobbeltværelse plus uden havudsigt med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

The best

This hotel and everything arround is the best! The room, the service, the breakfast!, the location and everyting else is the best. I highly recommend this hotel! Only thing missing is a fridge in the hotel room.

Anbefaling til kommende gæster

Ortigia!

Hotel Gutkowski
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Gutkowski
dobbeltværelse standard uden havudsigt med morgenmad

Du kan sagtens undvære et værelse med havudsigt. Spar pengene og spise i stedet på Restaurant Regina
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lina og rejseledsagere fra Malmø i Sverige boede på Hotel Gutkowski i Siracusa den 17.-20 juli 2012.

Det har været en vidunderlig tur!
Vi elskede det første hotel i Syracuse og Siracusa!
Fantastisk by og hotellet var så utroligt hyggeligt!
Vi sad en del på deres terrasse og bare nød det!
Tak for jeres hjælp og jeg vil lade høre fra mig, næste gang vi rejser til Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Frank och Stina från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Gutkowski i Siracusa från den 13. till den 20. september 2011.

Ett alldeles utmärkt ställe! Vänlig, chosefri personal som hastigt blev som goda vänner! Luftiga rum med sköna sängar och de flesta med havsutsikt (Boka det!) ! Perfekt läge, 100 m till den rikligt försedda torgmarknaden, 300 m till ett strålande badställe (VILKET VATTEN!) och egentligen nära överallt på den ö (Ortigia) där den gamla staden ligger. Ortigia är ungefär dubbel så stor som Gamla Stan i Stockholm. Vi rekommenderar det gärna och om ni åker dit så hälsa från oss.

Ett tips: Om ni kommer med tåg eller buss så landar ni vid busstationen där man enkelt (och gratis) hoppar på en liten lokalbuss som kör en runda i Ortigia och släpper av er c:a 150 m från hotellet (Berätta för föraren vart ni ska!)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mats-Ola och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Gutkowski i Siracusa från den 24. till den 27. juli 2011.

Resan har varit toppen, tack! Ditt förslag till upplägg var mycket bra och på det hela taget är vi supernöjda – framförallt med din service. Siracusa var supertrevligt, med fina omgivningar för utflykter (var bl a i Noto och Ragusa). Enkelt, men charmigt hotell med mycket trevlig personal/bemötande.

Tack för all hjälp i samband med resan! Vi återkommer säkert som kunder när det vankas sol eller skidor i Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Louise og rejsefælle fra København boede på Hotel Gutkowski i Siracusa fra d. 2. til d. 6. juli 2011.

Vi er netop hjemvendt fra 14 dejlige dage på Sicilien. Hotellet er super hyggeligt, virkelig dejlig placering ud til vandet og super morgenmadsbuffet. Det kan dog anbefales at komme mens det stadig er lyst, da byen og trafikken er meget mere overkommelig, når det ikke er mørkt. I stedet for at parkere lige foran hotellet, som er ret dyrt, ligger der et parkeringshus meget tæt ved, som kun koster 1 euro om dagen, og hvor der også er overvågning, så bilen står rimelig sikkert.
Strandene lige syd for byen er nemme at komme til og meget skønne. Leje af to liggestole og en parasol koster 14 euro, for en hel dag og kan varmt anbefales, så bliver strandturen mere bekvem og man kan komme lidt i skygge. Desuden kan man bruge brusefaciliteter og toiletter på området, hvilket er meget praktisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva och sällskap från Lovas i Ungern bodde på Hotel Gutkowski i Siracusa från den 21. till den 23. maj 2011. Sedan fortsatte turen till Torre Marabino i Ispica.

Vi fortsatte i hyrbil från Catania till Hotell Gutkowski som ligger i Gamla stan, på halvön Ortigia. Rummen är enkla, men med bra säng. Till vår glädje finns det hiss! Frukosten också bra, även om vi saknade charketurier. Underligt att hotellen inte serverar åtminstone färska tomater. Marknaderna är fulla av underbara grönsaker och ett kilo tomater kostar endast 1 €! Parkeringen ligger på bekvämt avstånd och en mycket vänlig svensk ung kvinna arbetar i receptionen.

Gamla stan är mycket intressant och vacker. Man kan promenera i timmar och upptäcka något nytt hela tiden. Sankta Lucias kyrka har en vacker fasad och på uteserveringen mittemot kan man sitta dricka vin per glas. Vi blev vittnen till ett ståtligt bröllop. Längs havspromenaden i en liten park finns dessa fantastiska träd. Den gamla stadsdelen är full av gränder där det finns restauranger. Risk för turistfällor (vi hamnade tyvärr på en). Nog bättre att äta enkelt på uteserveringarna. Se vad dom andra äter. Man går ju genom restaurangerna eftersom dom finns på trottoarerna.

Vi gjorde en söndagsutflykt längs östkusten och besökte Avola, Noto och Pachino. Alla mycket fattiga och i stort sett folktomma. Inga uteserveringar. Bara små hål i väggen och utanför satt gamla gubbar och rökte. Inte det minsta tilldragande. Till slut hittade vi en ”Ranch” söder om Pachino, där vi åt en förträfflig lunch. Därefter tog vi oss till Rosolino, och hoppades hitta ett mysigt café, men det var lika illa här som i de övriga städerna. Vi tog motorvägen tillbaka till Syracusa.

Summa sumarum, Om man, som vi, hade tänkt sig en gourmet- och vinresa var denna del av Sicilien inte det rätta valet. Vi hade problem med att ute på landsbygden hitta trevliga restauranger. Det finns mest enkla barer ev med någon varmrätt, mest pizza och liknande. Dom har inte uteserveringar med parasoller eller skuggande växtligheter. Öldrickare bör inte åka hit, fatöl finns inte på landsbygden, och bara inhemskt flasköl. Även vinkulturen har en lång väg kvar att utvecklas. Ser man inte upp så kommer dom med frizzante vin. Det är ett ”strypt” vin som har en tendens att innehålla restsötma. Man stannar nämligen jäsningen (stryper) medan vinet fortfarande innehåller kolsyra. Det hjälper inte att noga framhålla att man vill ha vino bianco secco (torrt vitt vin). De rödviner vi blev serverade var mycket unga och inte någon större upplevelse. Vanligast var Nero d´Avola, men i Ávola hittade vi inte en enda vinkällare, trots att druvan fått sitt namn av detta vindistrikt!
Nästa resa till Italien blir till ett mer ”civiliserat” område. Vi tar gärna In-Italias hjälp igen. Bättre service än vad de erbjuder får man leta efter!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marie och Michael från Hisings-Backa i Sverige bodde på Hotel Gutkowski i Siracusa från den 6. till den 8. juli 2010 innan bodde de på Mahara Hotel i Mazara del Vallo och efter bodde de på Andromaco Palace Hotel i Taormina och slutligen på Il Vecchio Frantoio i Scillato.

Hej Markus! Vi är väldigt nöjda med vår resa på Sicilien. Den staden vi tyckte mest om var Syrakusa. Hotell Gutowski var jättemysigt och trevligt. Personalen var tillmötesgående och väldigt trevliga. Området runt omkring var också väldigt mysigt. Masara del Vallo var väl lite för opersonligt för vår del men helt ok. Frächt och den mest rikliga frukosten, om man säger så..... Vi tillbringade den mesta tiden i Taourmina, 6 nätter och det var också ett trevligt hotell, Andromaco, litet och personligt. Rent och fräscht också. Lagom promenad till centrum och Linbanan ner til stranden. Kanske lite lång promenad om man är äldre för det tog väl en 15 min att gå och om det är varmt så kanske det frestar på. För vår del kändes det bra att få röra på sig. Lite mycket turistiskt i centrum men ändå charmigt. vi var uppe i Castelmola en kväll och där var ju bedårande utsikt mot Etna. Vingården som jag trodde det var, Il Vitallo del Frantaoi var ju hur mysigt som helst. Vi åt både lunch och middag där ena dagen och bara middag den andra. Värdparet Corrado och Gloria var väldigt trevliga och kunde engelska. Vi blev väldigt väl emottagna, kändes väldigt personligt. Corrado berättade allt om hur olivskörden går till mm,,,, Det var jätteintresant. och det låg ju så fint med utsikten över bergen. Kan verkligen rekommenderas! Vi är jättenöjda med allting! Allting har fungerat utan mankemang... Kommer att rekommendera er för våra vänner. Du får gärna lägga ut våra kommentarer på hemsidan! Tack än en gång.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rolf med familj från Johanneshov i Sverige bodde på Hotel Gutkowski i Siracusa från den 17. till den 22. juni 2010. Sedan fortsatte turen till Residence Albergo Mendolita på Lipari Ö samt Palazzo Maria i Cefalù.

Hej Marcus! Ja, nu är vi hemma efter en härlig Italienresa. Allting har fungerat som det ska. Det var inga problem att komma lite sent till hotellet. Hotell Gutkowski var ett skönt ställe med kul designade rum. Personalen var mycket vänlig. Kul att träffa Malin, den svenska tjejen som jobbar där. I Siracusa fanns hur mycket som helst att se av hirstorisk natur, vi kollade bl a katakomberna,och den grekiska och romerska teatern. Ett specialtips: besök det judiska badet i Ortygia. Det gömdes av judarna för drygt 500 år sedan och upptäcktes av en tillfällighet vid en hotellrenovering för 20 år sedan. En mycket speciellt ställe. Marknaden (grönsaker, frukt, fisk m m) i Siracusa är nog den häftigaste jag sett i Italien, ett härligt utbud med hög kvalitet. Invånarna trevliga och hjälpsamma även om vi blev småblåsta ett par gånger.

Efter Siracusa tog vi tåget till Milazzo och vidare med båt till Lipari, som var ett vänligt och trevligt ställe. Vi cyklade runt ön (27 km) vilket var häftigt men lite konditionskrävande p g a backarna. Gjorde också "Stromboli by night". Stromboli är en dramatisk plats med levande vulkan, vilket tyvärr många rika turister upptäckt. På Stomboli åt vi vulkanugnsbakad pizza. Vi är mycket nöjda med Mendolita där vi bodde inkl personalen. Dessutom hade vi tillgång till en fin poolanläggning i närheten.

Cefalu var den sista anhalten och möjligen det ställe som vi är något besvikna på. Det var väl som de flesta badställen kring medelhavet men kanske med lite skönare miljö. Det var dock lite mycket turistikt i vår smak. Cefaluborna skiljde sig mycket från Italienarna i stort. Antingen var de helt utleda på turister eller mycket blyga. Eller något annat vi inte kände igen. Upplevda även andra "konstigheter". Boendet på Palazzo Maria är inte mycket att säga om - häftigt att bo i ett hus från 1100-talet med 6 meter i takhöjd. Samtidigt är det lite dovt och tungt att bo i en lägenhet med tjocka stenväggar och minimalt med ljusinsläpp. Läget var fint vid piazza Duomo. Vi hade det ändå mycket skönt eftersom vårt fokus den sista veckan var att bada, sola och ta det lugnt efter att ha sprungit på rätt bra tidigare under resan.

Tack för all hjälp i samband med bokningen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Inger Synnøve og rejsefæller fra Porsgrunn i Norge boede på Hotel Gutkowski i Siracusa fra d. 3. til d. 7. oktober 2009.

Svært fornøyd med oppholdet i Siracusa. Byen, især gamlebyen og det arkeologiske området var supert. Hotellet hadde en fantastisk beliggenhet tett til havet. Vi nøt utsikten over havet når solen sto opp og gikk ned. Personalet var hyggelige og hjelpsomme, alt var rent og vakkert. Det var lett å komme til sentrum - vi vandret mye runt til fots - fikk vår stamkafe på piazzaen ved domkirken. Hver aften nøt vi et glass vin og opplevde eimen av flere hundre års liv og levnet. Ett eneste minus ved hotell Gutkowski: kaffen i frokostsalen var forferdelig! Det var hyggelig å samarbeide med in-italia. Vi er svært fornøyde. Takk!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 Næste side
 

Lignende boliger

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Hotel Locanda Don Serafino

Ragusa, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Populært på Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map