Anmeldelser af Casa Aretusa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Aretusa

Læs personlige anmeldelser af Casa Aretusa som ligger i Siracusa. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Aretusa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

6 ud af 5 stjerner

Helt igennem et perfekt ophold. Intet mindre. Værelset var faktisk endnu flottere end på nettets billeder. Og det er sjældent :-). Yderst venligt og betænksomt personale. Meget (meget) lækker morgenmad som indtages på tagterassen. Al logistik virkede upåklageligt.

Anbefaling til kommende gæster

Læs også andre anmeldelser på fx tripadvisor. "More than a five-star hotel" og mange andre.

Casa Aretusa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Aretusa
toværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. eller 2. sal med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Jes og kone med venner fra Give boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 15. til d. 18. oktober 2012.

Vi har haft et glimrende ophold i Siracusa. Det er anden gang, vi bor på Casa Aretusa, og vi kunne med glæde konstatere, at den gode standard og den aktive indsats på stedet for at sikre den fine oplevelse, er intakt. Jeg synes godt om jeres høje informationsniveau og de små “huskesedler” inden afrejsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Mogens og familie fra Hirtshals boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 1. til d. 8. april 2012.

Vi ankom søndag eftermiddag i strålende solskin og var meget spændte på turen fra Trapani i lejet bil ,helt ud på Ortigia-halvøen i Siracusa.. Og hold da helt op, hvor her er smalle gader. Heldigvis er langt de fleste gader ensrettet, så man kan køre rundt en gang til, hvis nødvendigt. Vi fandt en holdeplads tæt på hotellet og ejeren kom med helt hen til bilen og hjalp med at få den placeret, så den var mindst muligt i vejen. Der er mange biler på Ortigia, og det er lidt vanskeligt at finde en plads helt tæt på hotellet, men det gik fint endda. Personalet er meget imødekommende og taler godt engelsk. Vi havde et dobbeltværelse(lejlighed) med 2*2 sovepladser. Værelset var rigtig hyggeligt og alt fungerede godt. Dejligt at være så centralt placeret, at man fra balkonen kan fornemme stemningen i restaurant Marino lige nedenunder.
Vi var 3 voksne på henholdsvis 53 -54 -73 samt en yngling på 15. Rolige omgivelser, en dejlig tagterrasse hvor morgenmaden blev anrettet mellem 8 og 10 meget rent og god service. Bortset fra udfordringen med at få bilen med ind igennem den meget tætte og ”friske” trafik, havde vi en fantastisk ferie. Og markedet på Ortigia er et helt kapitel for sig. Masser af friske fisk, frugt og grøntsager, og masser af oste og brød.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Karen og rejsefæller fra Malling boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Vi - fire kolleger - var meget glade for vores uge på Casa Aretusa i en toværelses lejlighed. Beliggenheden er perfekt, og vi fik en meget fin velkomst med en grundig orientering om, hvad der var værd at vide og se. I det hele taget blev vi mødt med megen venlighed og hjælpsomhed under vort ophold - oplysning om et aftenarrangement i katakomberne f.eks., bestilling af taxa m.m. Manglen på en privat terrasse opvejedes rigeligt af alt det gode, der er at sige om Casa Aretusa, som er et fint udgangspunkt for Ortigia og Siracusas mange seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jakob og Pernille fra København boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 23. til d. 30. juni 2011.

Vi har overordnet haft en rigtig dejlig tur, og særligt byen Siracusa var vi begejstrede at bo i. Casa Aretusa var et super dejligt sted at bo, personalet var super søde og hjælpsomme med både anvisning af parkeringsplads, samt anbefalinger af seværdigheder. En stor anbefaling herfra.

Lige rundt om hjørnet fra Casa Aretusa, lå en lille perle af en restaurant, der hedder La Fuglia,
Den mest autentiske mad vi fik på hele turen, serveret i de hyggeligste lokaler. Bestemt en "omvej værd"

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og kone fra Frederiksberg C boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 30. april til d. 7. maj 2011.

Opholdet i Siracusa var en stor oplevelse i byens ældste del, øen Ortigia. Casa Aretusa ligger i en af de ældste gader og er meget spændende og "italiensk"
Vi blev meget venligt modtaget og venligheden fortsatte under hele opholdet. Der er tale om et gammelt hotel med værelser med køkken, som vi havde god glæde af.
Den ene af os går dårligt, så vi havde lagt vægt på, at der var elevator. Desværre går elevatoren ikke op til terrasse-etagen, hvor morgenmaden serveres, men man tilbød istedet at levere morgenmad på værelset.
Det eneste negative - hvis man overhovedet skal sige noget - var, at værelset efter beskrivelsen var med "balcon". Når vi danskere ser det, regner vi nok med, at den kan anvendes med et lille bord og et par stole. Det kunne den absolut ikke. Men omgivelserne kompenserede i fulde mål for denne lille fejltagelse.
OG: det er svært at køre på Ortigia og endnu sværere at parkere ved hotellet eller andre steder i nærheden. Men også dette blev løst, for det viste sig, at der ved starten af øen er et stort offentligt parkeringsanlæg til 1 Euro om dagen og med en gratis shuttle-bus op til en plads i nærheden af hotellet. Så kør op og aflever bagagen og kør tilbage til parkeringsanlægget. Der er iøvrigt kun 500 meter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og rejsefælle fra Langhus i Norge boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 2. til d. 10. oktober 2010.

Siracusa var flott, været tilfredsstillende og ikke minst Casa Aretusa meget godt! Dette hotellet bør dere holde fast ved.
Vi kommer nok tilbake til dere igjen neste gang vi reiser til Italia!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lennart och fru från Stockholm i Sverige bodde på Casa Aretusa i Siracusa från den 4. till den 7. januari 2010. Innan dess hade de bott på Balconi Mediterraneo i Cefalù.

Hej vi tackar för den fina turen.
Boendet i cefalu var helt underbart,era kontakter där är mycket hjälpsamma.Staden är ju så charmig,det var en bra tid att resa dit,ca 15 grader varmt,lätt att gå långa promenader.Många restauranger var stängda nu under lågsäsong,men vi hittade mat i alla fall. Omgivningarna utforskade vi med bil,vi for runt o hittade de små byarna sydost Cefalu som låg högst upp på bergen. Det var spännande.
Boendet o kontakterna i Siracusa var lika bra. Staden gjorde vi på en eftermiddag,inte alls lika spännande som Cefalu. Mest rörig, men en bra utgångspunkt för utflykter in i bondlandet västerut ock till Etna ,där vi hade en heldag, den turen var suverän,borde alla få uppleva.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Januar 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elin og rejsepartnere fra Sandefjord i Norge boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 4. til d. 8. oktober 2008.

Vi ble veldig glade for byen og området, det var en praktfull og levende by med mange trange gater, historiske severdigheter, hyggelige mennesker og været var aldeles strålende hele tiden.
Siracusa og Ortigia var de beste områdene vi var innom på vår vei fra Palermo til Siracusa.
vi ble tatt godt imot på Aretusa av ei blid og munter og sjarmerende dame som snakket godt engelsk. Hun viste oss alt vi trang å vite om leiligheten, og andre praktiske ting. Frokosten på tak-terrassen hver morgen var et +, siden vi ikke hadde regnet med å kunne sitte ute i solen allerede fra tidlig morgen.
Den lokale båt-tur-guiden tok oss opp elven Ciane selvom det egentlig ikke var mulig pga lavvann, og det var en opplevelse å se eksotiske fugler, sitrontrær, eucalyptus, oliventrær og papyrus, i et område som var litt sumpaktig. Båtføreren plukket også sitroner til oss.
Vi likte oss veldig godt, og vil absolutt anbefale både Aretusa og Ortigia for andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bengt och sällskap från Kristianstad i Sverige bodde på Casa Aretusa i Siracusa från den 21. till den 24. juni 2008.

Underbart litet lägenhetshotell som var en 4-bäddslägenhet med separat sovrum och ett gemensat sovrum/vardagsrum. Mycket positivt bemötande och perfekt läga i gamla stan. Frukost ingick till vår förvåning som intogs på takterassen med utsikt över takåsar och vatten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Monica med vänner från Lärbro på Gotland i Sverige bodde på Casa Aretusa i Siracusa från den 13. till den 17. mars 2008.

Hej på er.
Vi hade underbara dagar i Catania och Siracusa.
Stort Tack, Marcus för att du rekommenderade oss att välja just Siracusa! Boendet var mycket bra på båda ställena men framför allt på Aretusa i Siracusa. Vilken fin lägenhet och vilken sercvice med frukostbricka uppburen till rummet varje morgon, gratis! Att resa på försäsong är ganska skönt även om restaurangerna vid strandpromenaden var tomma på kvällstid. Det var bara vi nordbor som satt utomhus och åt en kväll. Men vi tycte att restaurangerna uppe gränderna var trevligare så vi valde gärna dem. Vad jag verkligen vill rekommendera så är det ett eller fler besök på matmarknaden i Siracusa. Det var en härlig upplevelse. Flygresan med Lufthansa som vi bokat gick perfekt hela vägen med byten och allt. Skippa gärna taxin och välj tåg och lokalbussar, det är en liten resa i sig. Tack för bra service och goda råd från er sida.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Arne og hans rejsefælle fra Taastrup boede på Casa Aretusa i Siracusa fra d. 6. til d. 9. juni 2007.

Vi har været meget glade for vores ferierejse til Sicilien. Vi boede tre forskellige steder. Først i Palermo. En meget fantastisk by på alle måder. Ikke mindst trafikken. Vi har aldrig før oplevet magen til intens trafik ud over alle regler og tilsvarende trafikstøj i færdselsårerne. Hverken Athen, Rom eller Paris kan måle sig med Palermo. Masser af flotte bygninger, pladser og palæer. Utrolig overrasket over alt dette i denne by.

Siracusa også en dejlig ”lille intens by”. Her var det ”det græske teater” og de andre gamle historiske minder, der fangede os. Også her et ”trafikkaos” på den lille halvø Ortigia, som vi ikke vidste noget om, da vi bestilte rejsen. Heldigvis fik vi parkering forholdsvis nær vores lejlighed alle dagene.

Herfra havde vi ekskursion i egen bil til Etna rundt og tog også gondolen samt jeep/bus næsten op til Etnas top. Dette er så absolut et must, når man er på disse kanter. En utrolig oplevelse med al den syden, dampen og varme i jorden i en højde af næsten 3000 m. Det mest naturskønne er nok at køre fra Cefaù ad bjergvejene mod Siracusa. Her er der virkelig natur, der er ubeskrivelig smuk og tidskrævende.

Vi sluttede vort ophold i Sciacca for at være nær Tempeldalen. Men vi synes nu, at Selinunte er fuldt på højde med denne. Også Sciacca er en herlig by. Her boede vi hos ”Le Case nel Verde”, og kunne ikke ønske os et bedre sted. Dette lå på en højde med udsigt over sletterne og aftensolen gående ned i horisonten. Fortrinlig lejlighed og et værtspar, der var uforligneligt søde og gæstfrie.

Et tip til jer: Det var meget vanskeligt på grundlag af jeres fotokopi at finde frem til Aretusa Vacanze i Siracusa. Her fik vi udleveret et bykort. Havde I sendt dette ud til os i stedet for fotokopien, havde det været meget lettere at finde frem. Til ”Le Case nel Verde” var det heller ikke så nemt. Nok fandt vi ud af, at der er en del skilte, der viser vej, men dette er først, når man er på den ”rigtige” vej. Når man kommer fra Siracusa, kører man vel fra på første afkørsel til Siracusa, og så kommer man igennem hele ”trafikhelvedet” og må spørge om vej flere gange, før ”Verdetecnica”- skiltene dukker op.

Vi har været yderst tilfredse med alle tre overnatningssteder, i Palermo ”Hotel Casena dei Colli”, i Siracusa ”Casa Aretusa” og Sciacca ”Le Case Nel Verde”. Kommer vi til Sicilien igen, vil det uden tvivl være ”Le Case nel Verde” vi ønsker at tilbringedagene. Så dejlig lejlighed, fuldt udstyret – har ikke set det andre steder i Italien, så sødt værtspar og så flot en beliggenhed.

In-Italia's kommentar

Kørselsvejledningerne er siden blevet forbedret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Anbefalinger til dig

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært på Sicilien

search map