Villa i Scopello på Sicilien

Villino dei Gabbiani

Stranden ned af klippen ved Villino dei Gabbiani
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villino dei Gabbiani er en flot villa, som ligger 300 meter fra Cala Bianca ("den hvide sandstrand") ved Scopello. Bugten har sit navn fra sandets farve, som afspejler sig i havets krystalklare vand. I nærheden ligger Zingaro-naturreservatet og de smukke klipper, der præger dette område.

Treværelsesvilla med 4 sovepladser (ca. 90 m²):
- Villaen er ca. 90 m² og indeholder 4 sovepladser. Den består af stor opholdsstue med pejs og køkken, to soveværelser af hvilke et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Læs mere om Villino dei Gabbiani

Huset er desuden udstyret med aircondition, fjernsyn, mikroovn, CD-afspiller, vaskemaskine og wi-fi internetforbindelse. Den store have med grill og husets terrasse gør det tiltrækkende for hyggelige aftener med god mad og områdets kraftige vine.

Scopello, hvor der findes muligheder for de daglige indkøb og et par spisesteder (bl.a. Restaurant La Terrazza), ligger 4 km herfra. For større indkøb og bredere udvalg af restauranter må man køre til Castellammare, som ligger ca. 10 km herfra. Det er nødvendigt at have egen bil eller lejebil med for at nyde området optimalt - her findes nemlig hverken offentlig transport eller taxa.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Renata

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Nicole

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Populært på Sicilien

search map