Villa i Scopello på Sicilien

Villa Rosa dei Venti

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra villaen kan du nyde du en formidabel udsigt over det krystalblå hav hinsides de kendte stenstrande og naturen, som Vor Herre skabte den: Uberørt!

Nyd dine måltider udendørs

Her kan du slappe af på den rummelige terrasse med pergola i træ, solide havemøbler ligeledes udført i træ og et mindre opmuret udekøkken og barbecue; et oplagt sted at indtage alle dagens måltider og den skønne udsigt. I haven finder du desuden et indbydende svømmebassin. Også herfra er der udsigt til dalen neden for og til bugten Baia di Guidaloca. Der er kun 2,5 km til stenstrandene nedenfor.

Praktiske oplysninger om indkøb og området

Du bor her få minutters kørsel fra middelalderbyen Scopello, hvor der er en bar, restauranter og en lille købmand, der dækker de mest basale behov. For yderligere indkøb eller lyst til at afprøve andre restauranter, skal man køre blot 5 km til Castellammare del Golfo, der har et større udvalg af det hele. Lufthavnen ved Trapani er blot 40 km væk.

Villa med 6 sengepladser (80 m²):
- Huset er indrettet med et opholdsrum med sofaarrangement, satellitfjernsyn med fladskærm, dvd-afspiller og musikanlæg; her er desuden køkkenhjørne (med komfur med fire gasblus, ovn, elkoger og opvaskemaskine) og spiseområde, og endelig er her et vinudvalg, således at det er muligt at berige opholdet med lidt lokale sicilianske dråber. Her er desuden tre soveværelser: et værelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng og et sidste værelse med to enkeltsenge. Badeværelset er udstyret med toilet, bruseniche og hårtørrer. Villaen har desuden aircondition og vaskemaskine.

Men det stopper ikke her; for villaen er nemlig serviceret 24-timer i døgnet, således at man kan bestille udflugter i båd eller eksempelvis i kano til uopdagede små strande og bugter i området.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Villa Conchiglia

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Villa Dimora dei Venti

Scafa Alta, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Populært på Sicilien

Etna Hotel

Giarre

Villa Sciare Modo

Scillichenti

search map