Villa i Scopello på Sicilien

Villa Nicole

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Nicole ligger i fiskerlejet Scopellos bagland på Siciliens nordkyst - 4 km fra havet og 4 km fra byen Castelammare del Golfo, hvor alle praktiske fornødenheder samt restauranter og cafeer findes. Villaen indbyder til en afslappende ferie i det dejlige klima og både den overdækkede terrasse med udendørs køkken og grill og den indbydende pool med solstole og parasoller sikrer at man kan opholde sig udendørs det meste af døgnet.

Naturreservat og sandstrande

De gode sandstrande ved Scopello ligger også blot 4 km herfra, og er man til naturoplevelser ligger naturreservatet Lo Zingaro også blot i få kilometers afstand.

Moderne villa

Villaen er en moderne bygning og er flot indrettet. Den er omgivet af en dejlig have med privat svømmebassin, udendørsbruser og overdækket terrasse med grill.

Villa med anneks med 5/7 sovepladser:
- Villaens kvadratmetre er fordelt på et enkelt plan samt et lille anneks. I hovedhuset finder du opholdsstue med pænt køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Annekset rummer en dobbeltseng, samt badeværelse med toilet - der er bruser i forbindelse med soveområdet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Anbefalinger til dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populært på Sicilien

search map