Villa i Scopello på Sicilien

Villa Margherita

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Margherita har en panoramisk beliggenheden uden for Scopello by, hvor man finder de nærmeste spisesteder, en købmandsbutik og en bager. Få hundrede meter fra villaen ligger en gård fra sekstenhundredtallet, en såkaldt Baglio, der fortæller beskueren lidt om øens arkitektoniske udvikling.

Smuk udsigt

Allerede fra vejen, der fører hen til villaen, kan man se den storslåede terrasse med sin elegante indretning, hvor mange af feriens bedste stunder vil gå med at slappe af og nyde den åndeløst smukke udsigt over bugten, de gamle tårne og de mange nuancer af blåt og gråt fra stenene og havet.

1 km til vandet

Områdets kystlinje med sine yndede stenstrande indbyder ud over til badning til forskellige aktiviteter, så som windsurfing, snorkling og dykning samt lystfiskeri. Og med blot 1 km til vandet, er det oplagt at inkorporere en sådan aktivitet under ferien her. Omgivelserne til lands indbyder til gengæld til en cykeltur eller en ridetur.

Faciliteter

Til villaen hører udover den nævnte terrasse, et udendørs-bad, et lille vaskehus med vaskemaskine, et grill-område med bord og stole samt privat parkeringsplads.

Villa med 4 sovepladser:
- Villaen er udstyret med aircondition og inddelt i et opholdsrum med en behagelig sovesofa, fjernsyn med decoder, dvd-afspiller, musikanlæg samt et yderst moderne og veludstyret køkken med naturligvis komfur, bageovn og opvaskemaskine og som rosinen i pølseenden et vinudvalg, således at det er muligt at forsøde ferie-livet med lidt lokal vin. Her er desuden et badeværelse med toilet. Villaen rummer herudover to soveværelser; et dobbeltværelse holdt i naturlige træfarver der matcher møblerne og et lyst værelse med to enkeltsenge. Til hvert værelse hører eget badeværelse; et med toilet, hårtørrer og bruseniche og et andet badeværelse kun med toilet.

Som feriegæst på villa Margherita er det muligt at betale sig fra nogle serviceydelser, som muligvis kunne forsøde det gode ferie-liv en grad til. Blandt andet kan nævnes, at man kan få en babysitter ud; man kan leje en kok eller bestille udflugter i båd, kano eller i bil. Forhør dig ved ankomsten for nærmere detaljer herom.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Letizia

Scopello, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villa Orca

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populært på Sicilien

search map