Villa i Scopello på Sicilien

Villa Desirée

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Neden for Middelalderbyen Scopellos historiske centrum, finder du en fortryllende uberørt bugt, hvor det azzurblå hav spiller op til det grønne naturreservat Lo Zingaro: Disse farver indrammer den elegante villa Desirée.

Bo midt i naturen og få skridt fra stranden

Med sin fordelagtige placering blot 300 meter fra vandkanten og den hvide stenstrand er Villa Desirée et oplagt tilflugtssted for de gæster, der elsker naturen og som ynder at opholde sig tæt på den uden dog at gå på kompromis med komforten. Området indbyder til windsurfing, at ride på heste, køre mountain bikes eller lystfiske. Scopello by har et par spisesteder, en købmandsbutik og en bager, og ellers ligger den noget større by Castellammare del Golfo i overkommelig køreafstand fra villaen.

Dejlig have med pool, grill og havudsigt

Villaen er omgivet af en mindre have præget af den typiske middelhavsvegetation, der kaldes macchia mediterranea, egen pool og to verandaer, der ligger dejligt beskyttet under hver sin pergola. Den ene terrasse er udstyret med grill-område, bord og stole, hvor man kan indtage sine måltider, den anden er indrettet med sofaer og behagelige stole, der indbyder til timelang afslapning, mens man nyder omgivelserne. Her er desuden vaskemaskine og egen parkering.

Villa med 4 + 2 sovepladser:
- Til indretningen i villaen har man hentet inspiration i omgivelserne, således at villaen fremstår behagelig og lys. I opholdsrummet har man indrettet et blødt sofaområde, hvorfra man kan nyde udsigten til havet. Fra opholdsrummet leder en aluminiumsstige op til en åben hems med mulighed for to opredninger (mod ekstra betaling). Her er naturligvis fjernsyn med plasmaskærm, dvd-afspiller, dekoder og musikanlæg. Køkkenet fremstår lineært og moderne indrettet med gaskomfur med fire gasblus, ovn, microovn og opvaskemaskine. Som et lille ekstra plus er her et vinudvalg, således at det er muligt at understrege opholdet med lidt lokale sicilianske dråber. Villaens to soveværelser er adskilt af et elegant badeværelse med toilet, bruseniche samt hårtørrer. Det ene soveværelse har dobbeltseng, det andet er indrettet med to enkeltsenge. Villaen har desuden aircondition.

Men det stopper ikke her; villaen er nemlig serviceret 24-timer i døgnet, således at man kan betale sig fra at få en babysitter ud; man kan leje en kok eller bestille udflugter i båd, kano eller i bil.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Delfino

Scopello, Sicilien

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populært på Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti

Etna Hotel

Giarre

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo

search map