Villa i Scopello på Sicilien

Villa Conchiglia

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Conchiglia ligger på et udsigtspunkt mellem Castellammare del Golfo og Viscari-dalen. I Castellammare del Golfo (ca. 10 km derfra) finder du indkøbs- og shoppingmuligheder ud over et hyggeligt bycentrum. De nærmeste spisesteder ligger dog i Scopello (ca. 2 km derfra), som er kendt for dens gamle tonnara og den flotte baglio. Havet ligger ca. 2½ km fra villaen.

God komfort

Villaens udearealer byder på alt, hvad man kan ønske sig: en overdækket terrasse med havudsigt og havebord og -stole samt grill, et lille svømmebassin med tilhørende solterrasse og - lidt mere afsides - parkeringspladsen. Villaen er yderst velindrettet med et godt øje for detaljerne og er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern og -bræt, hårtørrer og - hvis man opholder sig her i de koldere årstider - varmeanlæg. Der er desuden et lille "vinlager" af typiske sicilianske druer, som man kan tage fra mod betaling.

Villa med 4 + 1 sovepladser (ca. 75 m²):
- Villaen består af opholdsrum med køkkenhjørne (med fire gasblus og ovn samt opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Fra stuen er der udgang til terrassen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Villa Chiara

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map