Anmeldelser af Villa Chiara

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Chiara

Læs personlige anmeldelser af Villa Chiara som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Chiara. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

August 2014

En dejlig skøn villa, med smuk panoramaudsigt over dalen. Man mærker og oplever hverdagslivet omkring en, når man kan høre hundene gø, skraldebilen hente affald, hønsene sige godmorgen og den italienske familiesammenkomst om søndagen. Livsbekræftende og alligevel privat beliggende.
Vores anmeldelse 'Middel' er sammenholdt med prisen for villaen, hvor vi umiddelbart ville syntes én ugentlig rengøring og udskiftning af håndklæder/sengetøj kunne forventes inkluderet i prisen, som også strøm kunne forventes inkluderet. For vores 2 ugers ophold (2 voksne) beløb det sig til en yderligere udgift 75€. Havde de ting været inkluderet havde vi anmeldt med 4 ****.

Anbefaling til kommende gæster

Det anbefales (nødvendigt) at man har bil under hele sit ophold, da der hverken er indkøbsmuligheder eller restauranter i fornuftig gå-afstand
En god ide er at køre mod Costellammara del Golfo. Halvvejs kommer en parkeringsplads på højre side, hvor der ligger en restaurant/pizzaria. Pizzaerne er gode og kan godt holde sig varme til man kommer hjem på egen terasse og så kan man jo nyde en flaske vin til uden at skulle bekymre sig om køreturen hjem.

In-Italia's kommentar

Hej R&B Tak for jeres anmeldelse. At inkludere de tjenester, som I nævner, i prisen ville betyde, at ejeren skal stifte et selskab, og dermed vil leje prisen blive belagt 22 % moms (hvilket gælder når disse tjenester inkluderes i "selfcatering"-indlogeringer). I ville have fået den samme oplevelse, men 22 % dyrere (pga. italiensk moms) for at ikke betale disse ydelser på stedet. Alt dette skyldes, at der er 17 (ja, vi har indtil videre kendskab til 17!) forskellige momsmodeller for udlejning af ferieboliger i Italien, og alt efter hvordan ejerforhold, boligtype og en del andre kriterier pålægges der enten 0 % (private huse), 10 % (især hoteller og organiserede resort) eller 22 % ("self-catering"-indlogering med fuld betjening).

Villa Chiara
Rent og pænt

Bemærk der ingen løbende rengøring er inkluderet i prisen, heller ikke selvom du booker i 2 uger.
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Chiara
villa med 5 sovepladser

Villaen fantastisk, men sengene elendige.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Casalino New Charme

Scopello, Sicilien

Villa Carta

Cinisi, Sicilien

Villa Nicole

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map