Villa i Scopello på Sicilien

Il Gabbiano

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Plantegning - stueetage Plantegning - 1. sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder de nærmeste spisesteder og en lille købmand i Scopello ca. 2 km herfra. I byen Castellammare del Golfo (ca. 5 km) har du et større udvalg af butikker og spisesteder og endog supermarked.

Drømmehus med flot udsigt over det blå hav

Villaen er bygget, så man kan nyde den betagende udsigt over den flotte kystlinje og det krystalklare havvand fra alle værelserne. Fra haven, hvor der er en lille, men dejlig pool med vandmassage kan du også se havet gennem de tropiske planter og den typiske middelhavsvegetation.

Fireværelsesvilla med 6 sovepladser
- Villaen er fordelt på to etager. Du har i stueetagen indgang til den velindrettede opholdsstue, hvor der også er køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine). I stueetagen findes der desuden et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Første sal, hvortil du kommer ad en udendørs trappe, indeholder to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. En flot og rummelig veranda omgiver huset og er møbleret med havebord og stole, så du kan nyde et hyggeligt måltid i det fri.

I haven finder du også udendørs bruser og grill. Huset er desuden udstyret med vaskeri, aircondition i alle værelser, varmeanlæg og alarm.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Morena

Scopello, Sicilien

Villa Conchiglia

Scopello, Sicilien

Villa del Sol

Scopello, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Populært på Sicilien

search map