Ferieboliger og hoteller i Scicli

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Scicli er en meget stemningsfuld by med flotte gader som er hyggelige og interessante at gå rundt i. Byen er en perle som endnu ikke er slidt af store turiststrømme. I byen findes der flere gode spisesteder, cafeer og indkøbsmuligheder.

Byen

Scicli er en mindre by med ca. 25.000 indbyggere, som ligger omtrent 10 km fra havet nord for Sampieri, og få kilometer syd for byer som Ragusa og Modica. Byen ligger i den sydlige del af Monti Iblei i ca. 100 meters højde.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Som de andre byer i dette område af Sicilien, bærer Scicli præg af den barokke arkitektur fra 1600-tallet. Men byens historie går endnu længere tilbage, og det var en vigtig by under både arabernes og normannernes dominans.

Attraktioner

Byens hovedattraktioner er bl.a. Chiesa del Carmine på Piazza Busacca og Chiesa di Santa Maria la Nova (i sidstnævnte kirke er en træskulptur af Madonnaen, som menes at stamme fra den byzantiske periode på Sicilien). Kirker som Chiesa Madre Sant’Ignazio og Chiesa di San Bartolomeo er også et besøg værd.

For at få et godt indtryk af den prægtige barok kan man lægge vejen forbi rådhuset Palazzo Spadaro og Palazzo Beneventano.

 
 

Populært på Sicilien

Mahara Hotel

Mazara del Vallo

search map