Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sciacca ligger på Siciliens sydkyst mellem Agrigento og Selinunte, begge steder er kendt for deres arkæologiske vidundere.

Termale kilder

Sciacca er ikke kendt for sine arkæologiske fund, men derimod for sine termale kilder, der er varme mineralske bade. Kurbadene var værdsat af både grækere og romere, foruden saracenerne, der, under deres længerevarende dominans over byen, gav den navnet Syak, der på arabisk betyder bade.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Flot udsmykket

Med tiden er Sciacca også blevet kendt for sin keramikfremstilling, især af kakler. Kaklerne pryder byen og trappen op fra havnen er særligt flot udsmykket med kakler af forskellige kunstnere.

Livlig havn

Den store plads, der ligger som en terrasse over havnen, er Sciaccas hjerte, og her har man en fantastisk udsigt. Sciacca er en rigtig kystby og derfor er havnen et af de mest livlige og vigtige steder i byen. Fra havnen har man udsigt op mod byen, der breder sig farverigt ud over skråningen.

Den fortryllede have

Ud over besøg af termerne og de smukke sandstrande ved Sciacca kan man forlyste sig med at besøge den fortryllede have ”il Giardino Incantato” – en stor have, der er fyldt med ansigter hugget ud i sten. Haven ligger lidt uden for bykernen i retning mod Agrigento.

 
 

Populært på Sicilien

Etna Hotel

Giarre

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map