Anmeldelser af Villa Santa Croce

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Santa Croce

Læs personlige anmeldelser af Villa Santa Croce som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Santa Croce. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og hendes rejsefæller fra Askeby boede på Villa Santa Croce i Santa Croce Camerina fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Vi, en familie på 10 voksne og 5 små børn, har netop tilbragt en uge i Villa Santa Croce på Sicilien.
Det var en stor oplevelse. Billederne, I har på jeres hjemmeside, yder slet ikke huset retfærdighed.
Huset er retangulært. Der er 1 stor "lejlighed"med køkken-alrum og tre store værelser med dobbeltseng og eget bad og toilet samt en værelse med 2 enkeltsenge og toilet og bad på gangen. Der er en studiolejlighed med dobbeltseng og sovesofa, køkken og bad med toilet og så er der et dobbeltværelse for sig selv med toilet og bad, men uden køkkenfaciliteter. For sig selv er der vaskemaskine og tørremuligheder. En swimmingpool, der er velegnet til alle aldre og en nyanlagt tennisbane er til fri disposition. Der er en MEGET stor grund, hvor der langs stien uden for huset er krydderurter, som vi andre har stauder og en urtehave. Det hele er til fri afbenyttelse.
Huset er perfekt til flere familier, der vil holde ferie sammen. Det kan kun anbefales, hvad det hermed gøres.

Vi var så uheldige at blive berøvet den første aften i Catania for alt af værdi: penge,pas,flybilletter og meget mere.
En lille bøn til jer: Fortæl fremtidige kunder, at de skal låse deres biler - OGSÅ når de kører, for når de holder stille (i hvert fald i Catania) bliver deres opmærksomhed afledet af en scooter og 2 mand forsøger at åbne for- og bagdør. Det skete for os 2 gange, men 2. gang var vi forberedte og havde låst døren.

Med venlig hilsen og tak for en god rådgivning og tusind tak for hjælpen pr. telefon. Den var vi meget glade for. Anbefal roligt huset til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 14 voksne
Navn
Hege og familie fra Kvinesdal i Norge boede på Villa Santa Croce i Santa Croce Camerina fra d. 29. september til d. 6. oktober 2007.

Oppholdet i Villa Santa Croce var helt fantastisk, og vi kommer meget gjerne tilbake. Huset var rent og moderne, og området rundt huset (20 mål med olivenlund) var veldig usjenert og vi følte vi hadde et hav av plass for oss selv. Vi reiste ned 12 stk i familien, både store og små. Det store badebassenget tilhørende huset var et paradis for de små. Rosario tok vel imot oss, kjøkkenet var velutstyrt og det sto klar to flasker lokal vin og olivenolje til oss da vi kom. Han var også så omtenksom at han hadde vært og kjøpt melk til oss siden vi hadde med små barn, og vi kom ganske sent på kvelden han visste ikke om vi hadde fått handlet noe. Været var også fint gjennom hele oppholdet, 26-30 grader. Vi leide bil i Catania, neste gang vil vi leie GPS, det var ikke alltid like enkelt å skjønne skiltingen der nede! Vi brukte en dag på en utflukt til Siracusa, det kan anbefales. ( ca 1,5 times kjøring fra Santa Croce Camerina)Dette er en by med historisk sus. ( Hjemsted til både Arkimedes og Santa Lucia) Til slutt vil jeg bare nevne at Sicilianerne er et veldig varmt og hjelpsomt folkeslag, men neste gang vil vi lære oss noen flere italienske ord, man kommer ikke langt med bare engelsk. Men igjen: dette stedet kommer vi gjerne tilbake til!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 8 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Ganzeria

Santa Croce Camerina, Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært på Sicilien

search map