La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
4,8 af 5
Fantastisk
Baseret på 4 anmeldelser
Familieværelset Dobbeltværelse Familieværelset Dobbeltværelse Stueetage

Bestil din ferie her fordi

  • du søger landlig idyl
  • du vil elske udsigten
  • du elsker god mad
Henter indhold

Siciliens smukkeste udsigt!

Udsigten fra La Collina dei Nebrodi er så skøn og enestående, at den er hele turen til Sicilien værd! Du bor midt i naturen uden andre naboer end gæsterne på stedet, og du vil blive fascineret af naturens "larmende" stilhed - bortset fra lyden af ko-klokker fra områdets dyr, ja så har du fundet et lille paradis.

Vis mere om La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi ligger på et udsigtspunkt 650 meter over havet, og ca. 5 km fra den charmerende by San Marco d'Alunzio. Vejen dertil er smal og stejl, men den er asfalteret og i god stand, og udsigten undervejs er helt ubetalelig.

Bo i en villa med egen pool og egen restaurant

Huset blev færdigrenoveret i år 2007, efter at ejerne havde overtaget det som en sand ruin. Villaen har i alt 7 værelser og en lille, hyggelig restaurant, der kun er åben for husets gæster Der er udendørs servering på den overdækkede terrasse. Her serverer man Nebrodi-bjergenes traditionelle retter som bl.a. antipasti, stegt lam og hjemmelavede maccheroni med ragout. Udvalget af vine er ikke stort, men de, der er, er gode og yderst rimelige i pris. Vi kan desuden tilføje, at man så vidt muligt anvender egne eller lokale økologiske produkter i tilberedningen.

Fabelagtig udsigt

Fra terrassen foran restauranten kan du gennem træerne se byen San Marco d'Alunzio med sit karakteristiske udseende. I horisonten kan du på en klar dag skimte de syv Æoliske øer, der ligger som perler på en snor i det smukke, blå hav. Fra huset fører en sti op til en belvedere (et udsigtspunkt), hvor du til dels har et endnu bedre kig over øerne, men hvorfra du også kan se øen Ustica og vulkanen Etna mod sydøst.

Poolområdet

Der er også en pool, hvorfra udsigten er endnu mere imponerende. Der er solterrasse med parasoller og liggestole ved poolen, og hængekøjer mellem de høje pinjetræer, som præger hele området. Der er mange bænke i området, hvor man kan sidde og slappe af, mens man nyder fuglenes sang og den fred og harmoni, der gør dette sted virkelig specielt.

Værelserne

Fem af værelserne ligger i stueetagen og har udsigt mod poolen og havet i det fjerne. Et af værelserne i stueetagen har mulighed for to ekstra opredninger, hvoraf den ene er på en åben hems - stigen op til hemsen er ret stejl, hvorfor det ikke anbefales til familier med børn under 5 år. De er rummelige og enkelt, men yderst smagfuldt, indrettede med LCD-fjernsyn, airconditionanlæg samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal - ad en udendørs trappe - finder du de to andre værelser, hvoraf det ene er et familieværelse med dobbeltseng og hems til fire personer (dette værelse er enormt og kan sagtens bruges som fællesværelse for alle børn i familien). Også værelserne på første sal vender mod havet og poolen, og har de samme faciliteter som værelserne i stueetagen. Lige uden for de to øverste værelser er der en stor terrasse med borde og stole.

Dine fordele på La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi udlejes kun som som selvstændig villa og du får dermed eneret til poolen og restauranten. Prisen inkluderer daglig opredning af værelserne samt morgenmad. Om aftenen kan I aftale med restauranten, hvad I vil spise, hvis I vil spise her. Priserne for måltiderne er således afhængigt af hvad I ønsker jer, men er under alle omstændigheder rimelige. Det er også muligt selv at benytte sig af det store og veludstyrede køkken, hvis I selv vil ordne frokost eller aftensmad.

Middagen

Vælger I at spise på gården, skal dette aftales med personalet senest om morgenen samme dag. I har mulighed for at komme med ønsker til middagen, selvom vi kan forsikre jer om, at man altid spiser godt og varieret, da der anvendes friske og ikke mindst lokale, økologiske råvarer fra området ved San Marco d'Alunzio.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Vælg dette hus, hvis I er en større flok på tur, der gerne vil bo sammen i landlig idyl og have mulighed for en dukkert i en pool og for restaurantbesøg uden at behøve at tage bilen. La Casa delle Sorelle opfylder nemlig disse behov.

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Bo i en autentisk og uspoleret siciliansk landsby beliggende i 550 meters højde med pool og udsigt ud til havet og til de Æoliske Øer. Komforten er helt i toppen forVilla Gisella er bygget med henblik på at huse en familie hele året rundt.

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Vælg Il Casaletto degli Aranci hvis du vil have din egen villa med pool, udsigt og fredelige omgivelser. Her kan du, familien og vennerne nyde hinandens selskab og tage på udflugter op i bjergene eller ned til kysten.

Anbefalinger til dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Så flot en havudsigt får du ikke engang fra et krydstogtskib. Her bor du i egen villa med pool lige uden for døren, et par kilometer oppe ad bjergskråningerne over for de Æoliske øer.

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Bo i en autentisk og uspoleret siciliansk landsby beliggende i 550 meters højde med pool og udsigt ud til havet og til de Æoliske Øer. Komforten er helt i toppen forVilla Gisella er bygget med henblik på at huse en familie hele året rundt.

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Børnevenlige omgivelser, en flot pool og en god restaurant. Dette er gården La Badiula i en nøddeskal. De producerer saftige appelsiner og grøntsager. Her kan du vælge mellem gode lejligheder og nogle få værelser.

Populært på Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Tenuta di Roccadia

Carlentini

Her er en vaskeægte agriturismo. Gården arbejder efter økologiske principper, hvilket kommer til udtryk i vinen, olivenolien og i køkkenet, som du kan smage på i restauranten. Læg dertil ejerfamiliens gæstfrihed og landlige livsglæde.

Residence Il Baglio

San Vito Lo Capo

Vælg Residence Il Baglio hvis du er til badeferie med stort B. Nyd livet i badebyen San Vito Lo Capo, som er kendt for sin fantastiske og lange sandstrand samt livlige centrum med restauranter og barer.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål Blog
DKK Skift valuta Skift sprog