Anmeldelser af Villa Miranda

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Miranda

Læs personlige anmeldelser af Villa Miranda som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Miranda. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Julie og familie fra København K boede på Villa Miranda i Sampieri fra d. 5. til d. 19. april 2008.

Vi har overordnet været glade for turen, og vi synes at huset er meget velbeliggende og i vidt omfang uforstyrret af naboer. Udsigten over havet er fantastisk, og haven er stor og varieret med meget dejlig terasse. Stranden er fantastisk, og byen er hyggelig og ikke særligt turistpræget (i hvert fald ikke da vi var der i første halvdel af april).
Huset bar præg af at vi var de første i sæsonen, og sengetøjet lugtede hengemt. Desuden var indeklimaet ringe, formentlig fordi der var tætsluttende termoruder og ingen ventilation. Jeg ved ikke om der har været katte før, men vi fik begge kløe af at sidde i den ene sofa, så hvis man er følsom overfor allergener/dårligt indeklima, er det ikke stedet.
Den sidste dag kom et hold gartnere som arbejdede otte timer med motoriseret værktøj i haven, sådan at vores søn ikke kunne sove middagslur. Til sidst måtte jeg kontakte jeres lokale kontakt og bede dem om at få sat en stopper for det. Ejerne kom dagen efter, og jeg synes ærlig talt at de kunne have bedt gartnerne om at komme når de selv var der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Preben og venner fra Kolding boede på Villa Miranda i Sampieri fra d. 24. til d. 31. marts 2007.

Vi har været meget tilfredse med Villa Miranda. Vi var heldige med vejret og det har jo også sin betydning.
Den lokale agent var meget venlig og flexibel; vi var nødt til at tage derfra om natten af hensyn til vores fly, men hun mødte bare op da det passede os bedst. Desværre var hendes sprogkundskaber ikke de bedste, men det gik alligevel.
Huset er af en meget høj standard. Alt fungerer bare, selv varmen (trods alt er det jo tidligt på sæsonen).
Udsigten og beliggenheden er formidabel.

Disponeringen af huset passede os godt. 2 gode soveværelser og 2 gode badeværelser samt et velfungerende køkken. Området er som forventet, mange interessante steder, masser af atmosfære. Desværre er det lidt svært at komme rundt; vejene er ikke de bedste, men det
gik. Apropos, adgangsvejen til villa Miranda er ikke så umulig, som vi havde fået at vide, men vi kørte også i en ordentlig vogn.

Hvis man skal pege på noget, så kunne der om sommeren måske mangle noget air-condition. Vi fik at vide, at der bliver bygget en pool næste år, så bliver huset da helt perfekt.

Vi kunne godt have brugt nogle kort over de nærmeste byer, Ragusa, Modica og Noto og også gerne lidt oplysninger om indkøbssteder, men det er trods alt småting.
Vi er endnu engang blevet bekræftet i, at det betaler sig at tale med In-Italia, når man skal på ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marie med familj från Torslanda i Sverige bodde på Villa Miranda i Sampieri från den 1. till den 8. juli 2006.

Här kommer en liten redogörelse från vår resa till Capo Vaticano samt Sicilien Sampieri:

Resan ner gick bra vi landade i Catania hyrde bil som vi förbokat och körde sen upp till Capo Vaticano lite lurigt att hitta dit innan man förstod skyltningen.
Vi bodde på Agriturismo Ninea, det låg väldigt vackert , lägenheten var fin och fräsch. Alldeles nytt man höll fortfarande på att plantera runt omkring. Trevlig och hjälpsam kille som skötte anläggningen.
Det var lugnt och rofullt att bo där poolen uppskattades av både vuxna samt barn. Själva byn låg nära med en trevlig liten affär som hade det mesta. Ville man ha lite mer utbud var det inte långt till Santa Maria där stranden låg samt restauranger mm. Andra veckan körde vi ner till Sicilien igen bodde då på Villa Miranda det första vi reagerade på var att det stod angivet att det låg 800 meter till stranden, den ända vägen ner till stranden var via byn och vi mätte avståndet med bilen och det är 1,6 km till stranden . Det fanns ingen annan väg enligt personalen som lämnade ut nycklarna.
Annars var huset jättefint förutom att vägen till huset var en lång och dålig grusväg . Trädgåtden var fin med blommor och citronträd .Bra kök med nya maskiner och fräscht.
Lite magert var det med restauranger i byn fina stränder fanns det runt omkring vi åkte ut till en udde där man kunde hoppa från klipporna det var häftigt för dom som vågade. Vi hade två härliga veckor med sol och värme .

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Terrazza Bouganville

Sampieri, Sicilien

Villa Scoglio

Scafa Bassa, Sicilien

Populært på Sicilien

search map