Hotel i Realmonte på Sicilien

Scala Dei Turchi Resort & Spa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her i det frodige sicilianske landskab, tæt på Agrigento, er der ikke langt til templernes dal, der er en række gamle græske, men utroligt velholdte tempelruiner. Jeg kan stærkt anbefale at besøge det her spændende område, hvis du er interesseret i de gamle arkæologiske udgravninger. Området er opført på Unescos verdensarvsliste. Du kan herfra også kombinere din fere med oplevelser på resten af Sicilien. Agrigento området er centralt beliggende, så du kan nå både de flotte gamle barokbyer i sydøst, Palermo i nord eller en tur vestpå ud til Marsala og Trapani.

Lige ved stranden

Hotellet er et lille pænt sted med kun 35 værelser fordelt på to etager. Farverne er typiske lyse og venlige Middelhavsfarver. På hotellet er der en restaurant, der serverer lokale retter inspireret af Middelhavet, en café og en lounge bar. Lounge baren er placeret på 1. sal, og her kan du nyde udsigten over havet på terrassen.

Hotellet ligger kun 300 meter fra Scala dei Turchi - der er en smuk mergel klint der går helt ud i havet, ved siden af ligger stranden hvor Middelhavets varme vand lokker.

Der er gratis parkering på selve ejendommen. Fra sommeren 2016 åbner der er nyt SPA og beauty center, med tyrkisk bad, Jacuzzi og sauna.

Værelserne på Scala Dei Turchi Resort & Spa

Dobbeltværelse (classic) med morgenmad

Dejligt lyst standardværelse på Scala Dei Turchi Resort, her er der aircondition, minibar, værdiboks og gratis toiletartikler på badeværelset.

Dobbeltvær.Superior med terrasse (inkl. morgenmad)

Superior værelse, ca. 38 kvm, her er der aircondition, minibar, værdiboks og gratis toiletartikler på badeværelset. Der er udgang til en terrasse og udsigt over haven/pool området.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Oasi di Vendicari, Sicilien

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært på Sicilien

search map