Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Randazzo har været en masse igennem i løbet af årene. I 1200-tallet bekæmpede man oprørerne - og byen, der voksede stødt, blev opdelt i tre forskellige områder, hvor grækere, romere og longobardere havde hvert deres område. I middelalderen forvandlede "den sorte død" byen til en spøgelsesby, og under 2. verdenskrig blev det meste af byen bombet af de allierede.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Randazzo anbefales især til de personer, der ønsker at få et indblik i byerne omkring Etna, der hver især har deres eget særpræg og som i Randazzos tilfælde er de sorte lavasten.

Gå ikke glip af markedet

Her i byen er der flere restauranter, kaffebarer, købmænd, posthus og småbutikker at vælge imellem. Landsbyen byder også på et flot ugentligt marked, hvor du kan svælge i de spændende egnsprodukter. Benyt lejligheden til at prøve byens søde sager - Randazzo er nemlig også kendt for sine chokoladeprodukter.

Oplev noget nyt hver dag

Landsbyen ligger ved indgangen til Nebrodibjergene, som fra denne side fremstår som et mere tørt område men som skjuler en fantastisk frodighed på den anden side af højderne. Du har næsten lige så langt til Capo d' Orlando (ca. 55 km) og havet mod nord, som du har til den smukke by Taormina (ca. 47 km) mod vest. Det betyder, at du kan variere dine dage med spændende nye seværdigheder.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært på Sicilien

search map