Anmeldelser af Villa Kaukana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Kaukana

Læs personlige anmeldelser af Villa Kaukana som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Kaukana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Frisk og dejlig bolig.

Fin feriebolig med stor have og fin pool. Vi var 10 personer og havde 3 af de 4 lejligheder. Indkvarteringen er velegnet til familier med børn. Rent og godt vedligeholdt. Venlig og imødekommende vært og værtinde, som også rådgiver om udflugter. Huset er beliggende i et roligt boligområde i gåafstand til havet. Vi er meget tilfredse med rejsen.

Anbefaling til kommende gæster

Vi lejede biler og tog rundt omkring øen. Marzamemi og Siracusa, gamle fine byer som bestemt er et besøg værd.

Villa Kaukana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Omkring 2 timer i bil fra Catania lufthavn.
 
Selve indkvarteringen på Villa Kaukana
lejlighederne Giove og Saturno med 8 + 2 senge
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Meget god indkvartering. Nær stranden og restauranter. Hyggeligt område.
Ville ønske at køkkenet var lidt bedre udstyret.

Villa Kaukana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Kaukana
Treværelseslejligheden Saturno med 4 + 1 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Odd og Jarl med selskab fra Degeberga i Sverige boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra den 29. september til den 6. oktober 2012.

Alt var meget godt! Vidunderligt vejr, suverænt i vandet, behagelig vært og værtinde. Tilpas med udflugter og meget god mad og tilhørende vine! Rent og velholdt, lidt støjende aircondition (vi slukkede den). Det var et dejligt hotel, fin pool og tæt på havet. Rosario sluttede af med at give os friske, eget fanget tun som var helt fantastisk! Den bestilte mad ved ankomsten var også helt i orden. Vi var nødt til at udskyde måltidet, og det var måske en smule stressende for de søde damer, der havde arrangeret det hele. Efterlod en malvalampe fra Hven som gave til familien Rosario. Vi kan varmt anbefale Villa Kaukana til fremtidige gæster. Tak for jeres engagement, tips og gode råd! Sicilien er helt sikkert noget, vi vil have i tankerne ved rejseplanlægning!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 13 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jørgen Nuebert og familie fra Ishøj boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

På alle måder en god oplevelse, hvor huset, pool område og omgivelserne fuldt ud levede op til de billeder og beskrivelser der var. En meget behagelig og engelsk talende vært, som ydede fin og ekstraordinær service ifm. en manglende kuffert, og i det hele taget var rigtig service minded. Et område af Sicilien/Italien som er billigt at handle ind, som har gode lokale råvarer og hvor det at gå ud at spise, sker på Italienernes betingelser og ikke på turisternes, så alt i alt et godt sted at være. De kunne dog i det offentlige rum have brug for en solid fejemaskine, det flyder en del med især plast, papir og mange andre ting..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 10 voksne, 4 børn
Navn
Eva, Henrik og familie boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 12. til d. 19. maj 2012. de skrev efter opholdet:

Vi fejrede sølvbryllup og rund fødselsdag ved at invitere børn, svigerbørn og børnebørn 1 uge til Punta Secca i Villa kaukana: 18 personer i alt, så vi havde lejet hele huset! Det var en stor og god oplevelse for alle. Og der er så meget at opleve i området: Ragusa, Donnafugata, Siracusa, Piazza Amerina og meget, meget mere!
Huset er velfungerende med overdækket terrasse hele vejen rundt, så vi kunne rykke efter sol og vind. Poolen var et hit i døgndrift, og den store indhegnede, 'børnesikre' have var perfekt til de helt små. Vi savnede lidt et stort indendørs fælles rum, for det blæste kraftigt! Den skønne strand tæt ved og den lille by Punta Secca er - efter vores opfattelse - mere charmerende end de store turistbadesteder i nærheden.
Det store supermarked i Marina di Ragusa var billigt, havde stort udvalg af alt. Fint når så mange skulle bespises.
Nogle gange spiste vi i den nyindrettede restaurant 'Sand' helt ned til vandet i Punta Secca. Lækkert, gastronomisk innovativt (lokale råvarer) og relativt billigt!
Værtsparret boede mest i Ragusa, (datteren skulle jo i skole!) men de var søde, hjælpsomme og Mario talte glimrende engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 9 voksne, 9 børn
Navn
Bengt-Åke med familj och vänner från Åmål i Sverige bodde på Villa Kaukana i Punta Secca från den 10. till den 24. september 2011.

Två underbara veckor i Punta Secca! Vi är supernöjda med det mesta under våra två veckor. Villa Kaukana kan vi verkligen rekomendera. Punta Secca var kanske lite öde denna tid på året ( 11-24/9 ) något vi fick bekräftat av en kvinna från orten, men grann staden Marina de Ragusa blev " vår " tar ca 8-10 min med bil. Här hittade vi såväl inköps ställen som resturanger m.m. Men läget Punta Secca har var perfekt för oss för de utflykter vi planerat. Tyvärr går två veckor alldeles för fort, vi har redan börjat planera för nästa resa till Sicilien.

Att besöka denna underbara ö är något man unnar alla, naturen, maten, vinet och framför allt de underbara människor man möter som sprider värme och vänskap omkring sig. Vi kommer självklart ordna våra boende på kommande resor via In-italia, fungerade perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Einar og familien fra Ørsta i Norge boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi hadde gode dager i Punta Secca. Husværten vart hjelpsom og hyggelig. Alt var bra! Det eneste vi savnet var oppvaskmaskin!

Vi har brukt in-italia tidligere, og har gode erfaringer!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 11 voksne, 5 børn
Navn
Sandro og Majbritt med Co. fra FRB C boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Villa Kaukana havde en dejlig pool samt et meget venligt par, som vi faktisk blev venner med. Børnene legede med deres børn, og da værtsparret endvidere havde hundehvalpe, opholdte vores børn en stor del af tiden nedenunder med dem. Vandforsyningen gik på et tidspunkt, men det blev ordnet i løbet af aftenen. Det eneste, jeg vil kritisere i Villa Kaukana, er den utrolig lille bruseniche på første sal. Mærkeligt at de ikke har lavet den større, når pladsen er der. Ellers et pragtfuldt ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Claus og familie fra Hørsholm boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Fin tur. Dejlig lille by uden turister. Flot strand og vandsom vi havde næsten for os selv. Huset var perfekt. Stor svømmepøl. Dejlig have og stor udenomsplads. Rosario og frue, ejerne af huset, var hjælpsomme og gæstfrie. Nogle af os taler italiensk og det gjorde alting lettere. Rosario kendte nogle som købte ind og lavede 3 retters menu, som blev serveret hos os efter ønske. Dejlige egnsretter til meget rimelige priser. Kan anbefales,. Det lille grillkøkken i haven blev også brugt. De havde båd som kunne lejes med "skipper" til fisketure.Den nærmeste omegn var ikke speciel seværdig (bortset fra stranden), men med bil var der ikke langt til meget seværdige byer og kulturminder og dejlige landskaber.

Vi kan varmt anbefale huset. Dejlig ferie for en stor familie. Vi var glade for at have hele huset for os selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 8 voksne, 6 børn
Navn
Ragnhild og familie fra Ridabu i Norge boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi har hatt et supert opphold på Sicilia! Punta Secca er et lite sted uten noe stort tilbud av restauranter og butikker, men de langgrunne strendene var flotte og solnedgangen likeså. Leiligheten, svømmebassenget og uteområdet var bra, og vi fikk låne alt vi trengte av leker og barneutstyr av det hyggelige vertskapet. Kjøreturen på ca 4 timer fra Palermo til Punta Secca med våre tre barn ble noe lang, men det var vi klar over på forhånd. Vi voksne fikk i hvertfall sett mange ulike landskaper på øya. Med barn på 9, 6 og 3 ble det mest sol og bad, men vi var også i Ragusa Ibla og fikk oppleve Duomo og en labyrint av smale gater og trapper. De to siste dagene reiste vi til Playa Grande i Donnalucata for å bade, dette er en stor strand med fantastisk fin sand ca 15 km vest for Punta Secca. Anbefales! Det var tydelig at turistsesongen ikke hadde begynt enda i uke 26, vi hadde strendene nesten for oss selv, kun i selskap med lokale badegjester. Vi spiste ute et par kvelder, men det er greit å være oppmerksom på at restaurantene tidligst åpner kl 19.00, og noen ikke før kl 20.30.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map