Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det lille fiskerleje Pozzillo ligger tæt på Acireale, som egentlig er den kommune, som fiskelejet hører under. Det lille bysamfund fandtes her allerede i 1500-tallet men i dag finder du ikke mange spor af det antikke centrum, da man i 70-erne fik dækket det hele med dengang nye - og i dag knap så flotte - bygninger.

Fiskeri er i centrum

Byen har hele tiden levet især af fiskeri og ikke så forfærdelig meget af turisme trods naturens skønhed, fordi her finder du ingen sandstrande. Du kan dog ligge og solbade på de sorte og flade klipper af lava og derfra komme i vandet. Ved havnen sælges den daglige fiskefangst, som plejer at være ret stor i havvandene op mod Messina-strædet.

Byfester

Her er der ingen helge eller madonna, der skal fejres men kun fisk og atter fisk. Den næstesidste lørdag i juli fejres der Sagra del polpo (blæksprutte), mens den sidste lørdag i samme måned fejres Sagra del pesce spada (sværdfisk), som tiltrækker folk fra omegnen. Byens fester afspejler altså hovedaktiviteten for de fleste indbyggere.

Transport og området

Trods nærheden til togbanen på østkysten og lufthavnen i Catania, anbefaler vi alligevel, at du ankommer her i bil. Bilen er nødvendit for at komme op ad Etna og besøge de mange hyggelige byer på skråningener. Taormina og Castelmola ligger også en kort køretur herfra og er bestemt et besøg værd.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Residence Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populært på Sicilien

search map