Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det lille fiskerleje Pozzillo ligger tæt på Acireale, som egentlig er den kommune, som fiskelejet hører under. Det lille bysamfund eksisterede allerede i 1500-tallet men i dag finder du ikke mange spor af det antikke centrum, da man i 70-erne fik dækket det hele med dengang nye - og i dag knap så flotte - bygninger.

Fiskeri er i centrum

Byen har altid levet af fiskeri og ikke så forfærdelig meget af turisme på trods af naturens skønhed, men her er ingen sandstrande. Du kan dog fint ligge og solbade på de flade, sorte klipper, som består af størknet lava, og derfra kan du også komme i vandet. I havnen sælges den daglige fangst, som plejer at være ret omfattende i havet op mod Messina-strædet.

Byfester

Her er der ingen helgener eller madonnaer, der skal fejres, men kun fisk og atter fisk. Den næstesidste lørdag i juli fejres der Sagra del polpo (blæksprutte), mens man den sidste lørdag i samme måned fejrer Sagra del pesce spada (sværdfisk), som tiltrækker folk fra omegnen. Byens fester afspejler altså hovedaktiviteten for de fleste indbyggere.

Transport og området

Trods nærhed til togbanen langs østkysten og lufthavnen i Catania, anbefaler vi alligevel, at du ankommer i bil. Bilen er nødvendig hvis du vil besøge vulkanen Etna og de mange hyggelige byer på skråningerne i området. Taormina og Castelmola ligger en kort køretur herfra og er absolut et besøg værd.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populært på Sicilien

search map