Anmeldelser af Hotel Vecchio Borgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Vecchio Borgo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vecchio Borgo som ligger i Palermo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vecchio Borgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel, men i et kedelig miljø med skrald og affald uden for døren.

Hotel Vecchio Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

grimme omgivelser
 
Selve indkvarteringen på Hotel Vecchio Borgo
værelse med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Kunne ikke komme på
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Leif og kone fra Märsta i Sverige boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra 8. til 15. september 2012.

Hotellet som vi reserveret via jer, svarende til fulde til vores forventninger med meget serviceorienteret og godt personale. Især Alessandro, var en klippe, der næsten øjeblikkeligt var i stand til at besvare de spørgsmål, vi stillede. Ellers oplevede vi vores Palermoferie meget positivt og vil sandsynligvis vende tilbage. At bo i byen og tage til stranden i stedet for den anden vej rundt, var en god ting for os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Louise og rejsefælle fra København S boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 9. til d. 12. juli 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Sicilien, og hotellet var rigtig skønt. Sødt engelsktalende personale, super morgenbuffet og meget pæne værelser. Palermo er dog helt forfærdelig at køre i, og hotellet ligger midt i byen og det kan ikke anbefales at komme i bil. Hvis man gør, bør man dog tage imod hotellets tilbud om privat parkering, hvis man vil sikre sin bil mest muligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og rejseledsager fra Herlev boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 12. til d. 17. juli 2009.

Palermo var mere (sammenlignet med Siracusa, red.) hektisk men også dejligt - hotellet var super og personalet var meget servicemindede og helt igennem professionelle.. super super tur..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og hans hustru fra Aalborg boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 25. til d. 28. juli 2008.

De sidste 3 dage var vi i Palermo. Her skal du på visse restauranter kunne italiensk - ellers er det rent gætværk hvad du skal spise. En spændende by, med flotte bygningsværker. Gode shoppinggader og mange gode restauranter. Vi fik bl.a. ejeren af en restaurant til at sammensætte en middag af de forskellige antipasto-retter som fremgik af spisekortet. En rigtig god oplevelse. Efter maden er det på sin plads med en ekspresso og en sambuca (sambucaen bliver serveret i store glas, min. 1 dl.). Vi drak selvfølgelig kun vine fra Sicilien - der er gode rødvine fra 6 euro og opefter - prøv nogle af de dyrere, der er meget vin for pengene. Amaro S.F. Averna skal selvfølgelig også prøves (noget ala Amaro Ramazotti).

Vi boede på Vecchio Borgo i Palermo - et godt hotel med god service, incl. parkeringsplads. Fin morgenbuffet. Såvel i San Vito Lo Capo som i Palermo er der masser af fiske-restauranter - også mange muligheder for selv at købe frisk fisk.

Nemt at leje bil og nemt at aflevere den igen. Der er mange bus-forbindelse på øen - også til og fra San Vito Lo Capo.
I Palermo tog vi bussen ud til den lokale badestrand, Montedello. Nemt og hurtigt. Husk at købe billet inden du stiger på bussen. Der er busbillethuse tæt på bussen (endestation og store stoppesteder).

Supermarkeder/købmænd og mange andre forretninger har også åbent om søndagen i såvel SanVito Lo Capo, som i Palermo.

Alt i alt en god oplevelse og en super afslappende ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin och Linda från Enköping i Sverige bodde på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 23. till den 26. maj 2008.

Staden var ganska trevlig, lite läskig eftersom de på hotellet sa att vi inte skulle befinna oss i vissa områden på kvällen, lite svårt att hitta bra restauranger, svårt att hitta de överhuvudtaget faktiskt!! Mysiga torg. God glass.
Boendet var litet och mysigt, precis som väntat, trevlig personal. Hjälpsam.
Absolut Mondello stranden.... Mycket trevlig. Tågresan var, trots ett fyllo och lite svårt att hitta var man skulle kliva av, trevlig...Underbart landskap. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Hade varit bra om vi hade fått info att det även gick buss till Palermo, inte bara tåg. Hann inte med tåget på måndag morgon då det gick tidigt,men fixade en taxi som kom och hämtade oss. Vågade inte chansa på att hinna till flyget med tåg då det var försenat redan då vi skulle till Palermo. Men vi känner att vi gärna åker tillbaka dock inte till Palermo utan kanske hyr bil och åker längst kusten i stället!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gith och vänner från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 9. till den 12. november 2007.

Palermo visade sig vara en trevlig stad som helhet. Stor skillnad som i de flesta städer mellan bättre o sämre kvarter.
Vårt boende var mycket bra och låg i ett bra kvarter med flera bra restauranger, shopping o sightseeingplatser på gångavstånd. Hotellpersonalen var mycket serviceminded och trevlig. Hotellet i sig höll bra standard, fräscht o lite mer än vad man kan förvänta sig av medelhavshotell i allmänhet. Kan klart rekommenderas!
Det finns några parkeringsplatser som hotellet har, vilket kan vara bra att känna till. Ej det enklast att få nära parkeringsplatser, även om det finns parkeringshus i kvarteret. Trafiken är lagom kaotisk!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Sune och fru från Lidingö i Sverige bodde under sin rundresa på Sicilien först på Hotel Vecchio Borgo i Palermo från den 13. till den 15. juli 2007.

Väl hemkomna igen från vistelsen på Sicilien vill jag bara säga att vi är mycket nöjda med de olika boenden vi bokade genom er. Allt fungerade bra och motsvarade förväntningarna. Det har varit bra rakt igenom och fungerat jättebra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anita og mand fra Glostrup boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 22. til d. 27. april 2007.

Hotellet var dejligt indrettet, pænt og ordentligt, personalet professionelle og hjælpsomme, også selv om det skulle foregå på engelsk. Jeg har sendt en mail til hotellet og takket dem for deres væremåde, hvilket de var meget glade for. Hotellets beliggenhed er måske ikke det bedste, men bestemt til at leve med.

Palermo er hektisk, især når man som os selv skulle køre bil, men en gps hjalp os meget.

Sicilien er en fantastisk smuk ø med megen forskellighed i landskabet, hvilket for os er en nydelse. Vi nåede ikke alt det, vi troede, da der er så meget at se og betragte, men det må så ske på et andet tidspunkt.

Dog skal man vide, at Palermo ikke som andre turist-steder er typisk med cafeer og restauranter på hvert et gadehjørne, hvilket for os ikke gjorde noget; selv om vi havde en lille forventning om, at mulighederne var til stede.

Vejret var bestemt med os, alle sicilianere meget venlige, vi gjorde alle hvad vi kunne for at forstå hinanden, hvilket var meget hyggeligt og positivt.

Selve planlægningen og jeres hjælpsomhed har været med til at gøre hele ferien rigtig god og positiv. Vi vil bestemt benytte jeres rejseselskab igen, da vi i fremtiden vil bruge vores udlandsferier i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Katané Palace

Catania, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Anbefalinger til dig

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Balconi Belmare

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Populært på Sicilien

Etna Hotel

Giarre

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map