Ferieboliger og hoteller i Oasi di Vendicari

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vendicari er synonym for smuk natur for rigtig mange sicilianere - og trods dette naturreservat ikke nævnes i de fleste rejseguider, så kunne det godt være, at du vil vælge det som dit rejsemål, så hvis du leder efter naturskønne omgivelser tæt på havet og den ægte autentiske gæstfrihed, som man sjældent finder hvor turisterne strømmer til.

Lille naturreservat ideelt til birdwatching

Vil du besøge eller tilbringe din ferie i denne eksotiske hjørne af Sicilien bør du komme hertil i bil. I weekenderne vil du ikke være alene, da de lokale ofte kommer fra storbyerne Catania og Siracusa, imens du i løbet af ugen især vil være i selskab med de mange fuglearter, der bebor reservatet enten hele året, eller når de migrer fra Nordeuropa mod Afrika, der "kun" ligger 350 km herfra, eller omvendt. På de 1512 hektarer jord, der danner Oasi di Vendicari findes der flere søer af saltvand, de såkaldte pantani, der danner det ideelle miljø for fuglene. Der findes også gode sandstrande, blandt andet (fra nord mod syd) Eloro, Marianelli, Calamosche, som har fået det blå flag,Vendicari, der ligger ved den gamle tunfabrik, og til sidst San Lorenzo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nærmeste "civiliserede" områder

I reservatet er der spor af menneskelig tilstedeværelse fra siden grækerne landede på Sicilien, men der er ikke nogen rigtige byer, hvor man kan købe ind eller bo. Det er dog muligt at spise både frokost og aftensmad på små spisesteder eller agriturismo. Tilbringer du ferie i reservatet, så finder du de nærmeste indkøbsmuligheder i fiskerlejet Marzamemi, hvis gamle centrum er en ren fornøjelse for øjnene - og du kan spise eller nyde en drink helt ud til vandet.

Læs mere om Oasi di Vendicari

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Casa Rosario

Punta Secca, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Populært på Sicilien

search map