Ferieboliger og hoteller i Mondello

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mondello ligger i periferien af Palermo og har længe været kendt som de lokales foretrukne badestrand. Stranden er da også af de bedre slags. Den strækker sig over én kilometer og er med sit fine hvide sand og det krystalklare vand en flot ramme om Mondellos charmerende torv med de mange restauranter og barer. Der findes flere gode pizzeriaer og restauranter i Mondello og fiskerestauranterne med deres appetitvækkende udstillinger af friske fisk er særlig attraktive.

Flot strandpromenade

Mondellos strandpromenade er flot og pyntet med palmetræer. Man finder mange forskellige butikker og restauranter langs strækningen. Parallelt med strandpromenaden ligger der flere flotte villaer og ejendomme som tilhører de palermitanere der i weekenderne valfarter til Mondello for at søge lidt adspredelse. For vandsportsentusiaster er der rigeligt med interessante muligheder for at nyde det våde element.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Badeferie og storby mulighed

Vi anbefaler Mondello til dem der ønsker en ferie ved havet, med restauranter lige ved hånden og ikke mindst mulighed for at tage til storbyen Palermo med dens flotte monumenter og gode shopping muligheder. Det er nemt at komme til Palermo med det offentlige. Der findes flere daglige afgange og skulle man have lyst til at tilbringe en sen nattetime i Palermo så kan turen tilbage til Mondello klares i taxa for cirka 200 DKK.

Meget besøgt

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på at stranden er tæt pakket i juli og august måned. Maj, juni, september og oktober er derimod langt mere gavmilde med hensyn til tildeling af strandarealer til den solhungrende skandinaver.

 
 

Anbefalinger til dig

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map