Ferieboliger og hoteller i Modica

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Modica ligger i den sydlige del af Monti Iblei-bjergene ca. 15 km syd for provinshovedstaden Ragusa. Byen ligger pittoresk i knap 300 meters højde og er delt op i to dele som henholdsvis betegnes Modica Bassa (lavtliggende del) og Modica Alta (højtliggende del).

Historisk centrum

Ligesom ”nabobyerne” Ragusa og Noto Scicli, er Modica i høj grad præget af barokarkitektur og byder på mange spændende seværdigheder. De mange flotte gader, hvoraf flere er snævre, og gyder med gamle forretninger, er med til at gøre det historiske centrum til en spændende oplevelse.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Modica Alta

Modica Alta er et fascinerende syn, fordi bygningerne nærmest klatrer op ad klipperne. I det såkaldte Sbalzo-kvarter er nogle af husene rent faktisk udhugget i klipperne. Modica Alta byder desuden på flere flotte kirker og bygninger og fra nogle steder er der en flot udsigt over området og Modica Bassa. Bydelens hovedattraktion er kirken San Giorgio, hvis mere end 200 trin, der fører til indgangen, er et imponerende syn.

Seværdigheder

Modica Bassa har også flere seværdigheder. Her er en del kirker som man bør tage et nærmere kig på, f. eks. Santa Maria di Betlem og Chiesa del Carmine.

Et besøg i Modica kan absolut anbefales i forbindelse med et ophold i dette område af Italien.

 
 

Populært på Sicilien

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map