Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mazzaforno ligger cirka 4 kilometer vest for Cefalù og kan vel bedst beskrives som et villakvarter/sommerhusområde. Selve området er temmelig roligt og visse af boligkvartererne er omkranset af hegn eller mure, som betyder at man ikke har et rend af uvedkommende omkring boligerne.

Kyststrækning ved Mazzaforno er udpræget klippekyst, men der findes også et par sandstrande, hvoraf en er med finere sand og en er med lidt grovere sand.

Mazzaforno er et udmærket område for dem der ønsker et ophold uden for byen i mere rolige omgivelser, men som samtidig ønsker at befinde sig inden for rimelig afstand af en by med et bredt udvalg af restauranter og butikker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I selve området er der ikke mange indkøbsmuligheder, men Cefalù ligger jo heller ikke mere end 4 kilometer herfra, og dér finder man alle former for indkøbsmuligheder.

Der er en bybus, der kører rundt om Cefalù til Mazzaforno, men den stopper kun langs hovedvejen, dvs. langt fra selve boligområdet. Vi anbefaler derfor, at du har egen eller udlejet bil med til dit ophold i Mazzaforno.

 
 

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Balconi delle Isole

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map