Anmeldelser af Mahara Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Mahara Hotel

Læs personlige anmeldelser af Mahara Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mahara Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækker morgenmad udfra italiensk standard

Vi blev afhentet af en taxa i trapani og kørt til hotellet. Dette havde hotellet sørget for på vegne af in-italia. Lækkert service men træls at finde ud af at hjemturen med en taxa som vi bad hottellet om at skaffe kostede 20€ mindre.

Personalet var rigtig venlige og man kunne snakke engelsk med dem. Ofte kom morgenmadspersonalet hen og spurte hvilke kaffe man gerne vil have. Men hvis de havde overset en var der en automat. Bufferen bestod af traditional italiensk med med kager men der var også müsli, frisk frugt, brød og youhurt. Helt tilfredsstillende.

Der var en vinbar tæt på poolen som skulle have åben fra 10-23. Den åbnede først en gang efter 11 og lukkede ved 16-17 tiden. Bartenderen kunne engelsk så derfor kunne man uden problemer bestille frokost som ikke stod på deres menukort. Vil anbefale at man spørge om andre ting for de er vildt skønne

Så alt i alt godt tilfreds med hotellet, fasilitererne osv.

In-Italia's kommentar

Tak for anmeldelsen. Taxapriserne afhænger af hvornår på dagen man kører. Landing skete op til midnat og efter midnat betales der et tillæg - hvilket anses for at være rimeligt også i Danmark, da prisen for en taxakørsel fra København til for eks. Kastrup stiger om natten i forhold til dagstimerne.

Mahara Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Mahara Hotel
standardværelse på første sal med terrasse (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Dejligt hotel - men ikke-eksisterende strand

Hotellet er dejligt og venligst personale - god parkeringskælder uden gebyr. Fin morgenmad og afstanden ind til byen er fin ligesom der er et supermarked tæt på. Byen er hyggelig omend vi var der lidt uden for sæson. Der ligger en fantastisk god 100% italiensk restaurant 50 m fra hotellet meget autentisk. Min datter og jeg spister der 3 gange - eneste ikke-italienere. Der var masser af gæster hver gang.
Eneste minus er stranden lige overfor hotellet - den er ikke-eksisterende. Nærmeste acceptable strand ligger en lille kilometer væk.
Poolen er dog god på hotellet.

Mahara Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Mahara Hotel
standardværelse på første sal med terrasse (inkl. morgenmad)

Der er lydt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Bedst adgang på gangen !
Pool
Restaurant

Kun benyttet til morgenmad - middel+
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Inger og man fra Vejle boede på Mahara Hotel i Mazara del Vallo fra d. 9. til d. 10. april 2013.

Det var en super tur og begge hoteller var rigtig gode. Alt var i skønneste orden lige fra booking, betaling og afrejse. Dejligt. Fin service og en god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen fra Årslev boede på Mahara Hotel i Mazara del Vallo fra d. 16. til d. 19. august 2012. Turen fortsat mod Menfi, Siracusa, Giarre og Scillato. Han skrev efter turen:

Tak for tilrettelæggelsen af en god og afvekslende tur rundt på Sicilien.
Vi var meget glade for, at vi opholdt os 3 dage hvert sted. Det gav os en rejsedag, som vi også anvendte til sight seeing undervejs, samt 2 dage, hvor vi holdt os mere i nærområdet.
Mazara del Vallo er en fin by. Forsøm ikke at se Teatro Garibaldi. En anden oplevelse fik vi lørdag aften, hvor der var et optog gennem byen med indbyggerne klædt ud, så de illustrerede byens forskellige tidsepoker, helt fra grækerne og frem til i dag. Det mest slående var at gense en scene fra Viscontis Leoparden, den hvor Burt Lancaster danser vals med Claudia Cardinale. Der var 4 par klædt i nøjagtig det samme dress som i filmen. Og lige efter fulgte selvfølgelig Garibaldis frihedskæmpere. Hotel Mahara er som den slags forventes at være.
[...]

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært på Sicilien

search map