Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens oprindelige navn Mazzarellistammer fra det arabiske Marsa A'Rillah, og betyder lille havn. Netop ved den lille havn blev der senere opbygget et forsvarsværk, faktisk et tårn, i det 16. århundrede. Under fascismen blev byens navn omdannet til det nuværende, altså Marina di Ragusa.

Byen lever af...

Den lille by - den har ca. 2.500 indbyggere - lever især af produktion af grøntsager takket være det milde klima og det nærliggende store marked i Vittoria. Fiskeriet, som tidligere havde en større indflydelse på økonomien, er i dag mindre vigtig på trods af byens beliggenhed ved havet, og især den gode strand er stadig en kilde til byens indtægter. I 2006 fik byen en ny havn, som bringer mange mindre både og yacht'er hertil.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kapsejlads og underholdning

Som i mange andre kystbyer på Sicilien arrangeres d. 15. august en kapsejlads på havet med fiskernes både. Om formiddagen afholdes en konkurrence, hvor deltagerne kæmper om først at nå et flag for enden af en træbjælke, som holdes vandret over bølgerne og som er smurt ind i fedt og olie. Vinderen får en souvenir og et mindre beløb for at have underholdt de mange tilskuere.

 
 

Populært på Sicilien

search map