Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lo Zingaro er et flot naturreservat, der ligger mellem landsbyen Scopello og badebyen San Vito lo Capo på det nordvestlige Sicilien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Til lands

Naturreservatet byder på en række imponerende grotter i højderne bag kysten og området er bevokset af den typiske middelhavsmaki med stedsegrønne buske små træer. Om foråret er her underskønt, når blomsterne pryder landskabet.

Til vands

Sommeren er herlig, når man kombinerer en udflugt til reservatet med badning. Badning er da også den primære årsag til, at mange mennesker besøger Lo Zingaro. Havet omkring Lo Zingaro er nemlig yderst indbydende, krystalklart og fuld af oplevelser. Hvis man holder af at dykke eller blot snorkle, kan man få nogle dejlige oplevelser ud af et besøg til Lo Zingaro.

Læs mere om Lo Zingaro

Husk solcreme

Strandene består primært af småsten og tilstødende klippeformationer, og man skal huske solcremen, når man besøger Lo Zingaro, for her er ikke megen skygge, og de mange småsten på strandene afgiver en del varme.

Lille museum

Man kan også få en oplevelse ud af at besøge det lille lokale tunfiskerimuseum, som vidner om områdets tidligere betydning for fiskeriet.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært på Sicilien

search map