Anmeldelser af Hotel Antares Olimpo Terrazze

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Antares Olimpo Terrazze

Læs personlige anmeldelser af Hotel Antares Olimpo Terrazze som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Antares Olimpo Terrazze. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ikke den bedste ferie

Hotellet ligger smukt, men der løber en motorvej neden for hotellet, som giver en masse støj. Morgenmaden var det samme hver eneste dag, ingen forandring overhovedet. Store skåle med yougourth, kunne vi se, blev bare sat i køleskabet og næste dag sat frem igen, derfor var der en indtørret uhygiejnisk kant foroven. Vi bad tjeneren om at få den rengjort, men efterfølgende var det det samme igen. Frugten var tit fyldt med pletter og små fluer. En døv kniv og kun een til at skære brød med, viskestykke til at lægge på brødet når man skærer var snavset. Når vi om aftenen bestilte drikkevarer blev det bare sat på bordet ingen " værsågod". Mange små ting, so efter vores mening ikke hører hjemme på et 4-stjernet hotel. Hotellet var slidt eks. var baldakin over terrassen revnet og laset, inde på gangen hvor vores værelse var lugtede der grimt af mug, det var ingen udluftning.

Letojanni som feriedestination

En typisk ferieby, ikke særlig spændende. Mange strandrestauranter med kedeligt mad. Ingen forretninger.

Hotel Antares Olimpo Terrazze
Rent og pænt
Gæstfrihed

Tjenere var ingen oplevelse. Sødt rengøringspersonale.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Antares Olimpo Terrazze
værelse Terrazze med terrasse og havudsigt (inkl. halvpension)

Værelse ok, men terrassen kunne vi ikke nyde , da der var en ulidelig støj fra en motorvej so løb lige neden for hotellet. Dette havde In ItaliaIa ikke oplyste noget som helst om. Hvis vi havde kendt til dette, havde vi ikke valgt det hotel. Ydermere troede vi at vi havde terrasse for os selv. Det havde vi ikke hvilket vi også gerne ville have haft oplysning om.
 
Faciliteter på stedet
Restaurant

Ingen variation i maden, frugt som var pletter og fyldt med små fluer. Måtte gøre tjener opmærksom på at store skåle med yougourth havde uappetitlige fastgroede kanter af størknet yugourth.
Pool
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hotel Antares Olimpo Terrazze
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Antares Olimpo Terrazze
værelse Olimpo med balkon og havudsigt (inkl. halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Sole Castello

Taormina, Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Hotel Bay Palace

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Azienda Agrituristica Bergi

Castelbuono, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Populært på Sicilien

search map