Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Letojanni ligger på Siciliens østkyst, nord for Taormina og Mazzarò-bugten. Byen ligger langs med stranden, mellem havnepromenaden og transportvejene bagved (både motorvej og togbane løber bag ved byen, langs med kysten).

Fra fiskerleje til...

Det var oprindeligt et lille fiskerleje, men den store efterspørgsel på sommerhuse og ferielejligheder har ændret byens profil i de sidste 30 år. Mange sicilianere har investeret her, hvilket de store cementklodser på bjergskråningerne bag byen og på dens havnepromenade, hvor der findes bygninger på 4-5 etager, vidner om.

Stadig hyggelig

Trods den kaotiske udvikling og byggespekulation er stranden meget bedre her end i Giardini di Naxos længere sydpå, og promenaden er stadig hyggelig med flere spisesteder og caféer, der har udendørsterrasse ved stranden. Her er der i hvert fald ikke de mange turister, der præger Giardini, og Taormina ligger en kort køretur herfra (7 km).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Da Enzo

Blandt spisesteder kan vi anbefale ’da Enzo’, som serverer fremragende fiskeretter og har et udvalg af hvidvine. Restauranten ligger lige over for stranden og er meget anerkendt blandt folk fra Catania, der strømmer hertil især i weekenderne. Priserne er noget højere end på andre spisesteder, men for en god oplevelse skal man ofte ofre mere end for noget ordinært, og i forhold til skandinaviske restaurationspriser er det stadig rørende billigt.

 
 

Populært på Sicilien

search map