Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er tale om en mindre, forholdsvis moderne by, som ligger godt for spændende udflugter i bjergene i det bagvedliggende landskab. Den lokale strand er udmærket og er en blanding af grovere sand og småsten.

Byens kirke

I byen er der ret dødt om vinteren, skønt der er flere spisesteder og indkøbsmuligheder, som har åbent hele året. Fra foråret til efteråret er der flere aktiviteter, og flere af de lokale kommer ned fra bjergene for at nyde et solbad på stranden. De kommer i hvert fald ikke for at se byens kirke, som i lang tid blev kåret som Siciliens grimmeste (der skal noget til!) - nu hvor klokketårnet er færdibygget, ser det en smule bedre ud, uden at det kan kaldes et mesterværk.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Området

Fra Gliaca er det muligt at gå langs med havet helt hen til Brolo (ca. 2 km), hvor der er endnu flere butikker, men ikke en lige så god strand. Der er ellers ca. 11 km til Capo d'Orlando mod vest og 57 km til Milazzo mod øst. Bjergene i baglandet danner Nebrodi Bjergenes naturreservat.

 
 

Populært på Sicilien

search map