Agriturismo i Francavilla di Sicilia på Sicilien

Il Poggio

Pris fra pr. pers.
Udsigt fra pool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Poggio ligger på et udsigtsted på vejen fra Gole dell'Alcantara mod Giardini di Naxos og Taormina. Du er her omgivet af frodige oliventræer, appelsinplantager og vinranker. Den lille håndfuld lejligheder ligger i et istandsat karakteristisk bondehus og udgør et elegant og fredeligt udgangspunkt for udflugter i dette smukke område.
Nærmeste restaurant ligger få hundrede meter herfra på det nærliggende Locanda delle Monache på den anden side af vejen, længere hen mod byen.

Gå på opdagelse i området

Den smukke naturpark Gole Alcantara ligger blot 3,5 km væk og er et must for naturelskere. Efter en oplevelsesrig dag her kan du trække dig tilbage i dit elegante værelse eller lejlighed eller dase ved poolen og nyde udsigten mod kysten. En af Siciliens mest berømte byer, Taormina med sine små, snørklede gader, ligger blot 14 km væk, og er du til strand og glade dage ligger badedestinationen Giardini Naxos kun ca. 10 km væk. Du befinder dig her for foden af vulkanen Etna og bor dermed strategisk godt for vandreture op ad bjergene og besøg i de mange små vulkan-landsbyer.

Når sulten kalder

Morgenmaden på Il Poggio serveres i et flot rum ved receptionen og består af et rigt udbud af sødt, salt og andre appetitlige fornøjelser. Du kan vælge at spise indenfor eller udenfor på terrassen, der byder på uendelig udsigt mod kysten. Nærmeste restaurant ligger få hundrede meter herfra på det nærliggende Casa delle Monache på den anden side af vejen, længere hen mod byen. Alternativt findes der flere muligheder langs vejen mellem Gaggi og Gole (ca. 3,5 km væk). På alle disse restauranter kan du smage lækre produkter fra Alcantara-området, heriblandt olivenolie, marmelade, honning og likører baseret på forskellige frugter.

Flotte lejligheder og værelser med aircondition

Lejlighedernes og værelsernes møblement er lavet af gedigne materiale og har elegante islæt. De er store og lyse og råder alle over fjernsyn, aircondition og internetadgang. Man skal være opmærksom at hovedvejen, som ligger ca. 100 meter fra selve il Poggio, er benyttet i løbet af dagen af mange besøgende på Gole dell'Alcantara, hvorfor man bør forvente noget trafik, som dog næsten ikke kan høres ved svømmebasinet og som slet ikke kører om natten.

Lejlighederne på Il Poggio

Etværelseslejlighed Bianca Candida med 2 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Bianca Candida ligger i stueetagen og har selvstændig indgang. Lejlighed råder over køkken (fire gasblus, ovn og liulle spisebord) en-suite med et lyst soveværelse med dobbeltseng og to vinduer. Lejlighedens badeværelse er indrettet til kørestolbrugere, hvorfor bruseren kun har forhæng.

Toværelseslejlighed Cervo med 2/3 sovepladser (forhøjet stueetage)

Lejligheden Cervo ligger i forhøjet stueetage (8 trappetrin fra terrassen) og deler indgangen med lejligheden Galli e Galline som ligger ved siden af. Lejligheden består af opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus og ovn) samt en bekvem enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og rummeligt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Galli e Galline med 2/3 sovepladser (forhøjet stueetage)

Lejligheden Galli e Galline ligger i forhøjet stueetage (8 trappetrin fra terrassen) og deler indgangen med lejligheden Cervo som ligger ved siden af. Lejligheden består af opholdsrum med køkkenhjørne (fire gasblus og ovn) samt en bekvem enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Dame e Cavalieri med 2/4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden Dame e Cavalieri ligger i stueetagen og består af en enorm opholdsstue med køkkenhjørne (fire gasblus og ovn) og to bekvemme enkeltesovesofaer, garderobe rum, soveværelse med dobbeltseng , stort badeværelse med toilet og bruser samt karbad.

Dobbeltværelse Sarto med morgenmad

Værelset Sarto ligger i stueetagen og har indgang direkte fra en dejlig terrasse med havudsigt. Det er et nydeligt indrettet værelse med eget bad med toilet, karbad og to vinduer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Parco Cavalonga

Ragusa, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært på Sicilien

search map