Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Francavilla di Sicilia ligger i Alcantaradalen i den nordøstlige del af Sicilien nord for Etna og kun ca. 15 km fra Middelhavskysten og det kendte Taormina. Byens oprindelse kan dateres helt tilbage til 1092, men idag skal den hovedsageligt besøges, hvis man er interesseret i uforglemmelige naturoplevelser og fred og ro.

Naturreservat

Byen spirede frem omkring klosteret San Salvatore di Placa og den dag idag er der stadig historiske seværdigheder at besøge. Den største seværdighed er dog Gole di Alcantara - karakteristiske dybe kløfter igennem lavaklipperne, hvor floden Alcantara løber og af og til danner huler, småsøer og vandfald på sin vej. Idag har hele dalen status af naturreservat, og der gøres meget for at bevare dette unikke område.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Afveksling

Hvis man trænger til afveksling fra naturoplevelserne ligger de større byer Messina og Catania kun hhv. 50 og 70 km herfra, og her er der rig lejlighed til at tage del i det typiske sicilianske byliv med markeder, shopping og utallige restauranter.

 
 

Populært på Sicilien

search map