Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ficarra er en nydelig middelalderby som ligger i Nebrodi-bjergene, ca. 5 km fra Brolo, hvor man finder den nærmeste strand.

Præsentabel by

Byen fremstår særdeles præsentabel og adskiller sig fra mange andre bjergbyer i området: kommunen har i årtier investeret over 60 % af byens budget i "kultur", hvilket har betydet, at de fleste vigtige palæer, fæstningen over byen og de gamle veje er blevet vedligeholdt og renoveret. Desuden er Ficarra hjemsted for en folkloristisk gruppe, som har bragt Nebrodi-bjergenes musikalske traditioner verden rundt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Restauranter

Tæt på byens centrale plads finder man to restauranter samt kiosk og flere caféer, hvor de lokale får deres espresso eller et glas vin, mens de spiller kort. På Ristorante La Badia er maden rustik og solid til rimelige penge; der serveres især kødretter og charcuteri samt oste fra området. På den anden restaurant - Il Barone - har vi ikke haft mulighed for at afprøve maden, da den var lukket på grund af ferie, men vi har fået fortalt at den er mere raffineret og er god til fisk.

 
 

Populært på Sicilien

search map