Ferielejligheder på Sicilien

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Som et fritliggende og isoleret mødested mellem øst og vest, mellem Afrika og Europa, finder du den smukke og uforlignelige ø Sicilien. En ø med så mange oplevelser, at du er nødt til at komme tilbage igen og igen for at få det hele med. Et foranderligt landskab, under evig påvirkning af naturens luner fra oven og neden.

Flyver du ind til Catania mødes du af den rygende og altid truende vulkan Etna. Lander du i stedet i Palermo, giver øen dig det uudslettelige indtryk af rå skønhed med den utrolige Golfo di Castellammare. Siciliens sammensurium af hav, vulkaner, marker, bakker og bjerglandskaber, gør den til en fantastisk kulisse for udendørs aktiviteter. På listen over (næsten) gratis nydelser finder du fx. svømning, dykning, cykling, vandreture og klatring - nok oplevelser til flere ferier med hele familien.

Hos In-Italia synes vi at Sicilien er et af verdens mest blændende smukke steder. Bered dig på at tage alle sanser i brug, når du møder den allestedsnærværende duft af citrontræer, de rå terracottavægge, de farverige markeder i Palermo, og Strombolis dramatiske udbrud mod den mørke aftenhimmel.

Håndplukkede ferielejligheder på Sicilien

Når du booker en ferielejlighed på Sicilien hos os, skal du have følelsen af, at du får Sicilien ind under huden og op under neglene. Derfor har vi nøje udvalgt hvert eneste sted, og besøgt det op til flere gange, så vi er sikre på at kvaliteten bliver ved med at være på et niveau, som en krævende Skandinav vil forvente.

Ferielejlighederne er spredt over hele Sicilien - på alle tre sider - primært i nærheden af kysten. Brug dem som udgangspunkt for at opleve en af Europas gemte juveler.

 
 

Anbefalinger til dig

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

Etna Hotel

Giarre

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

search map