Il Nido del Pellegrino

Favignana Ø, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Når man kommer til Il Nido del Pellegrino, har man virkeligt den opfattelse, at herfra hersker man over hele den sydlige kyst på Favignana ø samt Siciliens vestkyst fra Marsala til Mazara del Vallo. Man kan glæde sig over den imponerende udsigt her i vores fredsommelige nutid, men det er måske nyttigt at vide, at stedet var en militærbase under Anden Verdenskrig.

I dag finder man her få ferielejligheder - kun 10 i alt - i en naturoase på Favignanas klippekyst, hvor vandrefalken - det hedder falco pellegrino på italiensk - bygger rede og yngler. Havet neden for klippen er nok ikke lige noget for små børn, men vandet er så krystalklart, som man kan drømme om - her lægges nogle platforme på klippen, hvorfra man kan springe eller gå i vandet.

Er man til strand, så ligger de nærmeste sandstrande ved "i Calamoni" ca. 2 km fra stedet. Der er ellers 3 km til Favignana bycentrum, hvor man finder flere (gode) spisesteder og indkøbsmuligheder. På øen er det slet ikke nødvendigt at have bil, trods der ikke er offentlig transport; det er nemlig let at cykle frem og tilbage og det er lige så let at leje sig en cykel under opholdet.

Til trods for at man bor på en ø og lidt afsides fra byen, må man virkeligt rose Elisabetta og hendes mand for, hvordan de holder stedets have. Ved lejlighederne er der en flot og grøn græsplæne. Hen mod klippen har de valgt at blande klippebuske med kaktusser. Stien til platformen er ikke særlig lang og holdes fri for bevoksning. På stedet er der desuden reception, parkeringsplads (hvis man nu alligevel vælger at komme i bil) og mulighed for udlejning af cykler og scooter. I nærheden er der dykkercenter og -skole samt mulighed for at arrangere fisketure i båd.

Alle lejligheder og værelser råder over aircondition, wi-fi internetforbindelse, værdiboks, fladskærms-tv med pay-per-view programmer og film. De er alle rummelige og elegant indrettede og de fleste af dem har havudsigt. I den høje del af sæsonen inkluderer prisen en lille morgenmadsbuffet meget præget af den italienske kultur - altså mange søde sager samt kaffe eller te.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Rummelige og bekvemme lejligheder, der ligger yderst centralt i den charmerende Castellammare del Golfo. Alle lejligheder råder over enten balkon eller terrasse, aircondition, fladskærm-TV, mikroovn s... amt hårtørrer. Butikker, købmand og spisesteder ligger lige nedenfor trappeopgangen.Læs mere

Terrazza Vita

Castellammare del Golfo, Sicilien

Her bor du i en sidegade ved rådhuset og teater i Castellammares centrum. Der er kun 100 meter til den livlige havn og 500 meter til byens bedste strand. Lejligheden er velegnet til en familie der vil holde ferie i autentiske omgivelser.

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Lejligheden ligger i et roligt område af det historiske centrum i Cefalù knap 50 meter fra Piazza Garibaldi. Fra lejlighedens tagterrasse er der en flot udsigt over byen og havet.

Anbefalinger til dig

Residence Il Baglio

San Vito Lo Capo, Sicilien

Residence Il Baglio ligger tæt på den gode sandstrand samt bycentrum og alligevel i rolige omgivelser. Alle lejligheder har enten møbleret balkon eller have og er endvidere udstyret med aircondition og fjernsyn. Der er én parkeringsplads til hver lejlighed.

4 Canti Case Vacanze

Castellammare del Golfo, Sicilien

Rummelige og bekvemme lejligheder, der ligger yderst centralt i den charmerende Castellammare del Golfo. Alle lejligheder råder over enten balkon eller terrasse, aircondition, fladskærm-TV, mikroovn s... amt hårtørrer. Butikker, købmand og spisesteder ligger lige nedenfor trappeopgangen.Læs mere

Terrazza Sofia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Nyd ferien i denne perle af en by fra din dejlige terrasse med havudsigt. Mere centralt kan du kke bo: du har ca. 100 meter til den livlige havn og 500 meter til byens lille strand. En god restaurant ligger lige rundt om hjørnet...

Populært på Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Agriturismo Badiula

Carlentini

Børnevenlige omgivelser, en flot pool og en god restaurant. Dette er gården La Badiula i en nøddeskal. De producerer saftige appelsiner og grøntsager. Her kan du vælge mellem gode lejligheder og nogle få værelser.

Residence Terra Rossa

Taormina

Ferielejligheder med terrasse i skønne og rolige omgivelser kort fra Taorminas livlige centrum med butikker, barer og restauranter - de første finder du efter blot 5 minutters gang. Dejlig pool og flot have til solbadning.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog