Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Il Nido del Pellegrino
 
Forhåndsreserver nu!
Du kan reservere denne feriebolig i dag og vente med at betale til om 3 dage!
Læs mere
Når man kommer til Il Nido del Pellegrino, har man virkeligt den opfattelse, at herfra hersker man over hele den sydlige kyst på Favignana ø samt Siciliens vestkyst fra Marsala til Mazara del Vallo. Man kan glæde sig over den imponerende udsigt her i vores fredsommelige nutid, men det er måske nyttigt at vide, at stedet var en militærbase under Anden Verdenskrig.
img
I dag finder man her få ferielejligheder - kun 10 i alt - i en naturoase på Favignanas klippekyst, hvor vandrefalken - det hedder falco pellegrino på italiensk - bygger rede og ...yngler. Havet neden for klippen er nok ikke lige noget for små børn, men vandet er så krystalklart, som man kan drømme om - her lægges nogle platforme på klippen, hvorfra man kan springe eller gå i vandet.
Læs mere om Il Nido del Pellegrino


img
space
img
space
img
Er man til strand, så ligger de nærmeste sandstrande ved "i Calamoni" ca. 2 km fra stedet. Der er ellers 3 km til Favignana bycentrum, hvor man finder flere (gode) spisesteder og indkøbsmuligheder. På øen er det slet ikke nødvendigt at have bil, trods der ikke er offentlig transport; det er nemlig let at cykle frem og tilbage og det er lige så let at leje sig en cykel under opholdet.
img
space
img
space
img
Til trods for at man bor på en ø og lidt afsides fra byen, må man virkeligt rose Elisabetta og hendes mand for, hvordan de holder stedets have. Ved lejlighederne er der en flot og grøn græsplæne. Hen mod klippen har de valgt at blande klippebuske med kaktusser. Stien til platformen er ikke særlig lang og holdes fri for bevoksning. På stedet er der desuden reception, parkeringsplads (hvis man nu alligevel vælger at komme i bil) og mulighed for udlejning af cykler og scooter. I nærheden er der dykkercenter og -skole samt mulighed for at arrangere fisketure i båd.
img
space
img
space
img
space
img
Alle lejligheder og værelser råder over aircondition, wi-fi internetforbindelse, værdiboks, fladskærms-tv med pay-per-view programmer og film. De er alle rummelige og elegant indrettede og de fleste af dem har havudsigt. I den høje del af sæsonen inkluderer prisen en lille morgenmadsbuffet meget præget af den italienske kultur - altså mange søde sager samt kaffe eller te.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til terrasse med havudsigt.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole samt havudsigt ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til en lille terrasse, som er hugget ud i klippen.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole samt havudsigt ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til en lille terrasse, som er hugget ud i klippen.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole samt havudsigt ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til en lille terrasse med delvist havudsigt, som er hugget ud i klippen.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole samt med havudsigt ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til en lille terrasse med havudsigt, som er hugget ud i klippen.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole samt havudsigt ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til en lille terrasse med havudsigt, som er hugget ud i klippen.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole samt havudsigt ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og hems med dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til en lille terrasse med delvis havudsigt, som er hugget ud i klippen.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra soveværelset har man udgang til terrasse dog uden havudsigt.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat terrasse med bord og stole ved indgangen. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke havudsigt fra denne lejlighed.
- Lejligheden ligger i stueetagen og råder over privat overdækket terrasse med bord og stole ved indgangen. Fra terrassen har man udsigt over den fælles have og skråt over havet. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn), to soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Skjul teksten
img
space
img
space
img
space
img

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Sicilien

Sicilien

Favignana Ø

Klik for større kort
Il Nido del Pellegrino
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Trapani: 43 km
  • Palermo: 110 km
  • Catania: 337 km
Se flere afstande
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til