Hotel Moderno

Erice, Sicilien
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Trods navnet, der antyder en vis modernitet, ligger Hotel Moderno i Erices charmerende historiske centrum. Det er et familiedrevet hotel med en hjemlig og afslappet stemning.

Hotellet har over 40 værelser, der alle er udstyrede med bad og toilet, telefon, opvarmning, TV og aircondition. Fra hotellets terrasse kan man for eksempel sidde og nyde sin morgenmad eller blot slappe af og nyde udsigten der især er smuk ved solnedgang.

Man kan som gæst også benytte sig af hotellets egen restaurant som byder på mange klassiske sicilianske specialiteter, bl.a. couscous, pasta med blæksprutter, sværdfisk, og naturligvis den særlige sicilianske kage La Cassata.

Gæsterne har desuden mulighed for at benytte sig af hotellets bar.
Parkering er mulig i kort afstand herfra på de offentlige pladser (de fleste er mod betaling).

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Albergo La Piazzetta

Castellammare del Golfo, Sicilien

Hyggeligt hotel på et lille torv kort fra Piazza Petrolo, hvorfra du går ned til den lille by-strand. På hotellets terrasse med flot udsigt indtager du din morgenmad, men du kan også nyde en øl eller et glas vin senere på dagen her.

Casa della Nonna Rooms

Favignana Ø, Sicilien

Lige ud til det hyggelige torv, hvor byens liv foregår, ligger disse værelser på første sal i et lille hus. På torvet og i de nærliggende gader er der adskillige spisesteder og caféer, så der skulle v... ære rig mulighed for at finde et sted at spise både morgenmad og andre af dagens måltider.Læs mere

Mahara Hotel

Mazara del Vallo, Sicilien

Mahara Hotel i Mazara del Vallo er et eksotisk valg, med dets nærhed til Tunesien og de arabiske lande, hvilket mærkes på den varme gæstfrihed og maden i restauranten. Her kan man kombinere sol, strand og historisk byliv med spændende udflugter.

Anbefalinger til dig

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Familien Curatolo byder dig velkommen med åbne arme til deres landsted, hvor det sicilianske køkken står i centrum. Børnene kan lege i den skyggefulde park eller i poolen, mens du kobler af, måske sammen med et glas køligt vin fra området.

Casa della Nonna Rooms

Favignana Ø, Sicilien

Lige ud til det hyggelige torv, hvor byens liv foregår, ligger disse værelser på første sal i et lille hus. På torvet og i de nærliggende gader er der adskillige spisesteder og caféer, så der skulle v... ære rig mulighed for at finde et sted at spise både morgenmad og andre af dagens måltider.Læs mere

Residence Albergo Mendolita

Lipari Ø, Æoliske Øer

Residence Albergo Mendolita ligger i rolige omgivelser ca. 100 meter fra centum af Lipari by. Mendolita består af ialt 3 bygninger som ligger på hver sin side af en mindre befærdet vej. Flere af lejli... ghederne er stadig beboet af lokalbefolkningen, hvilket giver en særlig stemning i området. Læs mere

Populært på Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa

Ønsker du en helt speciel feriebolig, som ikke ligner noget andet og som gemmer på underjordiske overraskelser? Så bør du læse videre, for Alla Guidecca i barokbyen Siracusa kan meget vel være lige noget for dig og din bedre halvdel.

Agriturismo Badiula

Carlentini

Børnevenlige omgivelser, en flot pool og en god restaurant. Dette er gården La Badiula i en nøddeskal. De producerer saftige appelsiner og grøntsager. Her kan du vælge mellem gode lejligheder og nogle få værelser.

Residence Terra Rossa

Taormina

Ferielejligheder med terrasse i skønne og rolige omgivelser kort fra Taorminas livlige centrum med butikker, barer og restauranter - de første finder du efter blot 5 minutters gang. Dejlig pool og flot have til solbadning.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog