Feriebolig i Cefalù på Sicilien

White Apartment Suites

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du kun 100 meter fra byens berømte domkirke og endnu kortere fra shoppinggaden Corso Ruggiero, hvor du kan slentre sammen med de lokale og de andre turister, inden du finder et godt spisested i nærheden.

Hygge- og badeferie til to

Her kan du komme med offentlig transport direkte fra Palermo lufthavn eller leje en bil og placere den udenfor det antikke bycentrum, hvor der er miljøzone. Du kan komme på udflugter med bus (for eks. i bjergene op til Castelbuono) eller flyvebåd (til Ustica ø og til de Æoliske øer) - eller tage toget til Milazzo, Palermo eller en af de andre byer langs kysten. Vil du hellere slappe af, ligger den smukke strand Porto Vecchio lige ned ad gaden ... men du kan også slappe af på din balkon eller terrasse.

Hold ferie i en velindrettet lejlighed med balkon eller terrasse

På White Apartments kan du vælge at bo i en lejlighed med balkon (2. og 3. sal) eller terrasse (4. sal). På anden og tredje sal får du en veludstyret lejlighed - men er du villig til at gå en etage højere op, venter en skøn terrasse med havudsigt dig - men vær opmærksom på, at der ikke er elevator i byen, og at trapperne i Cefalù centrum er ret stejle. Alle 3 lejligheder har tekøkken, aircondition, fjernsyn, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Casa Sottomura

Cefalù, Sicilien

Terrazza Tramonto

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært på Sicilien

search map